200 damer og herlige travløp

Skrevet av Daniel Kulblik,  21.03.2011
Artikkelbilde

Onsdag ligger alt til rette for en fantastisk kveld på travbanen. Over 200 damer er påmeldt til Damenes aften. I tillegg stiller Norges OGP-håp, Yarrah Boko, på startstreken.

Nok en gang er interessen stor rundt Damenes aften. Stemningen har vært stor før, og kommer garantert til å bli det onsdag kveld. Med seremoniplass inne og 200 damer på plass, kan vi nærmest få en følelse av at taket letter i Restaurant Pegasus. Nye og gamle kunder - vi ønsker dere velkommen til en stemningsfyllt kveld på travbanen.

Etter løpene fortsetter vi festen i Kjellerpuben. Her spiller Jørgen Slips musikk! Han holder trykket helt fram til kl. 23.00.

De sportslige godbitene kommer på løpende bånd. Vi gleder oss spesielt til å se Yarrah Boko i Sigvart Petersens minneløp.

Her kommer noen praktiske opplysninger:

- Kl 16.45: Oppmøte i Hestesportens Hus (opp trappen bak hestestatuen ved hovedinngangen).

 

- Betaling av kr 250 med kort eller kontant. Du får en konvolutt med program, tips, penn, V75-bong, kuponger for mat, dessert m/kaffe, samt 1 vin/øl/min. vann, som må leveres ved henting av mat og drikke i restauranten.

 

- Kl 17.00: Spillveiledning og tips fra eksperter og kusker.

 

- Smak av vin og ost mens tipsekspertene er i gang i Hestesportens Hus.

 

- Åtte damer blir trukket ut og får kjøre dobbeltsulky kl 17.20.

 

- Kl 17.30: Over til restauranten. Mat og drikke hentes ved serveringsstasjonen øverst i tribunen.

 

- De bordene som har duk på, er reservert til damene. De som er over fire personer, har fått påført navneskilt. Mail om bordnummer kommer.

 

- DJ og servering i Kjellerpuben fra kl 20 – 23, så nå har du anledning til å fortsette en stund etter løpene.

 

Ta med deg godt humør og møt opp på Bjerkebanen!