Maharajah til OGP

Skrevet av Daniel Kulblik,  29.03.2011
Artikkelbilde
Maharajah og Stefan Hultman kommer trolig til Bjerke 15. mai. (Foto: hesteguiden.com)

Fra før har Rapide Lebel og Lisa America fått offisiell invitasjon til årets Oslo Grand Prix. Mandag kveld takket også kretsen rundt Maharajah ja. De er lystne på revansje!

Maharajah var den moralske vinneren av fjorårets Oslo Grand Prix. Den flotte traveren til Travkompaniets Stall AB og trener Stefan Hultman tapte kun for spurtsterk Lisa America. Nå rettes igjen blikket mot OGP og Bjerke - det er bare å glede seg.

- Hesten kjennes fantastisk fin om dagen og jeg er nesten overrasket over at han er så bra allerede nå. Han er faktisk bedre nå enn foran Prix d'Amerique, forteller en meget fornøyd Stefan Hultman til www.travronden.se.

Arnlioth Heltberg var ute med invitasjonen mandag kveld og kretsen rundt hesten var raske med å takke ja.
- Det er et veldig stort løp som jeg liker og vi jakter revansje fra i fjor. Der skal vi så absolutt være med, selv om det ikke blir noen lek. Det blir et veldig tøft løp også i år. Før den tid skal han ut i Guldbjörken på Umåker, informerer Hultman, som er mer sugen på OGP enn Elitloppet.

- Jeg avviser det ikke helt, men som sagt har jeg ingen tanker om det akkurat nå.

Heller ikke Åby-publikummet får se den fantastiske traveren i Olympiatravet.
- Ikke om løpsoppsettet er som nå, det fungerer ikke. Det er ingenting jeg bruker energi og klager på, men til senere anledning bør kanskje sportssjefen ha flere muligheter til å dele ut wild-cards, påpeker Hultman til den svenske nettsiden.

 Les mer på www.travronden.se