Ny driver på StallCafeén
Jan og Linda Pedersen er på oppløpssiden som drivere av StallCafeén på Bjerkebanen. De populære danskene har servert nydelig hjemmelaget mat i hesteringen de siste årene, men etter tirsdag 9. desember er det slutt.
Knut er i dag leder for Frelsesarmeens Felleskjøkken på Grønland i Oslo. Han har årelang erfaring som kokk, og har blant annet jobbet litt sammen med Arne Brimi. Hans spesialiteter er vilt og fisk, og er veldig glad i «norsk husmannskost», noe han gleder seg til å servere på StallCafeén på Bjerke.
Knut Saraby planlegger å redusere sin stillingsprosent hos Frelsesarmeen fra neste år, og etter hvert gå av med pensjon. En deltidsstilling på StallCafeén passer fint inn i denne planen.
Knut starter for fullt medio januar. I mellomperioden fra Jan og Linda har sin siste dag tirsdag 9. desember, til han starter opp, kommer vi til å servere catering fra Frelsesarmeens Felleskjøkken.
- Vi er veldig glade for at en så erfaren kokk som Knut Saraby med stor kompetanse på tradisjonell norsk mat, vil drive Stallkroa. Vi håper og tror at dette vil bli satt stor pris på av våre gjester i hesteringen, Avslutter daglig leder Hilde Apneseth