Hereford Steakhouse tar over som ny restauratør ved Bjerke travbane.

Skrevet av André Ringelien,  01.02.2024
Artikkelbilde
Hilde Apneseth og Tarsem Singh ser frem mot et spennende samarbeid.

Bjerke Travbane har gleden av å kunngjøre en spennende nyhet for alle besøkende og hestesportentusiaster. Fra 1. mars 2024 vil Hereford Steakhouse, under ledelse av den erfarne restauranteieren Tarsem Singh, overta som den nye restauratøren på Bjerke Travbane.

Hereford Steakhouse har etablert seg som en fremtredende aktør innen servering av førsteklasses biffretter og kulinariske opplevelser i hjertet av Oslo. Nylig utvidet virksomheten med en ny Hereford-restaurant på Majorstua. Med lidenskap for førsteklasses matkvalitet og gjestfrihet, er det ingen tvil om at Tarsem Singh og hans team vil tilføre en unik og spennende dimensjon til Bjerke travbane.

«Vi er meget fornøyde med å ha signert avtalen med Hereford og Tarsem Singh for drift av restaurantene og kantinen på Bjerke travbane», sier daglig leder Hilde Apneseth.  «Matserveringen er en stor del av totalopplevelsen for alle som kommer til Bjerke, og vi gleder oss derfor over å ha fått en svært erfaren aktør på plass som kan levere den kvaliteten som våre gjester forventer».

Hereford Steakhouse vil tilby en variert meny med førsteklasses biffretter, sjømat og vegetariske alternativer, som alle er nøye tilberedt med de ferskeste ingredienser. Den unike atmosfæren og dedikasjonen til kundeservice vil gjøre Bjerke til et ideelt sted for både travbane-entusiaster og folk som kommer til stedet for andre type arrangementer.

Tarsem Singh uttrykte sin glede over partnerskapet og sa: «Vi er beæret over å bli en del av Bjerke travbanes historie. Vi har allerede planer om å skape fantastiske matopplevelser som komplementerer Bjerkebanens unike atmosfære. Valget av Hereford som ny restauratør er en ære, og vi er forpliktet til å levere kvalitet og innovasjon som står i stil med Bjerkebanens renommé».

Bjerke Travbane og Hereford Steakhouse er enige om at dette partnerskapet vil bidra til å styrke travbanens posisjon som en unik destinasjon i Oslo.

Om Bjerke travbane: Bjerke travbane er Norges nasjonalarena for travsporten og en ledende arena for hestesport og underholdning. Med en rik historie og lidenskap for hesteløp har Bjerke travbane vært en favorittdestinasjon for traventusiaster i snart 100 år.

Om Hereford Steakhouse: Hereford Steakhouse er en anerkjent restaurant som er kjent for sin førsteklasses biff, sjømat og kulinariske opplevelser. Med et dedikert team av kokker og et fokus på kvalitet har Hereford Steakhouse blitt en favoritt blant matelskere i Oslo.

 

For mer informasjon kontakt daglig leder Hilde Apneseth, Bjerke Travbane AS. Epost hilde.apneseth@travsport.no. Mobil 952 25 442.