Husse. Ny sponsor for stallmannsligaen!

Skrevet av André Ringelien,  12.01.2023
Artikkelbilde
Husse ved Rune Arild Hansen(bildet) og Marius Lium er ny sponsor for stallmannsligaen.

Husse selger for til hest, hund og katt. For nøyaktig 1 år siden startet de utsalg i hesteringen på Bjerke og nå blir firmaet sponsor for stallmannsligaen på banen.
Det nye navnet på serien blir Husse sin serie for stallansatte.

Atle Walgren er mannen som har stått bak og bidratt til serien i mange år. Nå skal altså Husse og Rune Arild Hansen overta stafettpinnen og sørge for at de stallansatte fortsatt har et fint løpstilbud på Bjerkebanen gjennom året.

Rune Arild har med seg Marius Lium i butikken på Bjerke, hvor de tilbyr for til hest, hund og katt.
- Vi startet opp i januar i fjor og er brukbart fornøyd med utvilkingen. Vi selger mest via nettet, men håper at den trenden snur og at vi får enda mer salg i butikken på Bjerke. Dersom så skjer er vi villige til å gi mer tilbake til sporten og bli med på å sponse mere, sier Rune Arild.

Hva var bakgrunnen til at dere valgte å bli sponsor for stallmannsligaen?
-
Jeg er opptatt av rekruttering og har lyst til å satse på de yngre. Nå har Nitelven Travlag satset på de aller yngste, men da jeg fikk tilbudet til å overta stallmannserien, trengte jeg ikke lang tid på å svare ja. Det er faktisk en ære å få overta etter Atle Walgren som har bidratt til denne serien i så mange år!

Gleder seg til serien kommer i gang!
-Jeg og Marius gleder oss til serien kommer i gang. Det er planlagt to løp i mars og to i april og det blir seiersdekken og gavekort fra Husse til kusken i alle løpene. Finaleløpene går som vanlig i desember forteller Rune Arild.

Butiken er åpen på alle kveldskjøringene 
-
Utsalget finner du ca 50 meter til venstre innenfor porten i hesteringen og det holder åpent på alle kvelds og helgekjøringer på Bjerkebanen. Vi håper så mange som mulig kommer innom i løpet av året.

HER FINNER DU LINK TIL HUSSE PÅ NETT

Bjerke Travbane ønsker også å rette en stor takk til Atle Walgren for et flott samarbeid og bidrag til stallmanns serien de siste årene og ønsker Husse velkommen som ny sponsor!