Tror dette blir veldig bra

Skrevet av André Ringelien
Artikkelbilde
Frode Axelsson er deleier i Oracle Tile og håper at flere skal få interesse av å eie travhest. Foto: hesteguiden.com

Onsdag 23. august kjøres kvalifiseringene til derby og hoppederby for varmblods på Bjerke. Samme dag blir det også arrangert et event for å rekruttere nye og gamle til sporten, og alle er velkommen.

Jeg føler jo at interessen dabber litt av generelt sett. Derfor ville jeg gjøre noe for å prøve å få med flere yngre inn i sporten. Det var sånn dette startet, forteller Frode Omholt Axelsson.

Axelsson er eiendomsmegler i DNB og skjønte at det gir han muligheten til å nå ut til mange. Han startet med ideen om å invitere andre eiendomsmeglere, som i tur kunne invitere med folk, men nå satser han bredere. Håpet er at det skal gi mange interesserte i et besøk på Bjerke. Axelsson er godt fornøyd til hvor positive både Bjerkebanen og andre har vært. 

- Tanken var først meglere, men nå har jeg sendt ut invitasjon til kollegaer, altså meglere, venner og bekjente som igjen kan invitere folk. Jeg har jo selv brent for travsporten lenge, helt siden jeg vokste opp ved travbanen i Drammen. Så nå ville jeg gjerne se om jeg kunne gjøre noe. Jeg tok en prat med André Ringelien på Bjerke, som var veldig positiv, og siden fikk jeg med meg Espen Edvardsen. I tillegg har Kristian Malmin og Kim Pedersen sagt de skal være litt med også, så jeg tror dette blir veldig bra.

- Vi starter med en omvisning i stallområdet klokka 17, før det blir mat og drikke på restauranten. Der blir det også tips til løpene og så kan de som vil spille gjøre det.

Axelsson er kanskje best kjent som en av deleierne til Oracle Tile, men er også med på noen andre andelshester. Han håper at eventet kan bidra til å rekruttere flere andelseiere i sporten.

- De som ønsker å være med på andelshester kommer til å få muligheten til dette. 

Han minner om at det er god plass, men at man må melde seg på i tide for å få være med. 

- Vi har allerede rundt 40 påmeldte. Vi setter strek for påmeldinger to uker for planleggingens skyld, og inntil da er det bare å ta kontakt med meg hvis man ønsker å være med. Jeg må imidlertid stresse at man må melde seg på i tide, avslutter han.

Er du interessert i å være med, så kontakter du:
Frode Axelsson: 920 41 221
André Ringelien: 915 78 130