To nye løpsdager på Biri!

Skrevet av Norsk Trav,  30.01.2021
Artikkelbilde

Etter Regjeringens pressekonferanse lørdag er det klart at det ikke blir løp på Bjerke kommende uke. Isteden terminfestes det to nye løpsdager på Biri.

Det er besluttet at de løpene som skulle vært avviklet på Bjerke ikke vil avvikles der. Isteden etableres det to nye løpsdager på Biri tirsdag 2. februar og onsdag 3. februar.

For å gjøre det så forutsigbart som mulig for de aktive er det besluttet at løpene som opprinnelig er starterklært på Bjerke vil bli benyttet på Biris nye løpsdager. Hester som er oppstallet i kommuner som beskrives som «røde» får dog ikke anledning til å delta. Det samme gjelder for kusker og annet personell bosatt i de samme kommunene. Antallet «røde» kommuner endrer seg natt til onsdag. Det betyr at kusker og annet personell bosatt, og hester oppstallet i følgende kommuner ikke får delta på tirsdag; Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Moss, Nesodden, Nordre Follo, Oslo, Vestby, Våler og Ås. På onsdag er det kusker og annet personell bosatt og hester oppstallet i følgende kommuner som ikke får delta; Nordre Follo, Oslo og Ås.

I og med at de to løpsdagene på Biri er å anse som nye er det i tillegg utskrevet et nytt løp på Biri tirsdag. Det er en proposisjon fra den avlyste løpsdagen på Biri sist fredag som vil avvikles på tirsdag;

DNT-rekrutten – Breddepremieringsløp.
For 3-15-årige høyest kr 4.000. 2100 meter. Voltestart.
Premier: 10.000-5.000-3.500-2.500-2.000-2.000-2.000-2.000 (8 premier).
Breddepremiering med åtte faste premier utbetales i dette løpet!

 Obs! Til dette løpet er det kun mulig å innmelde via telefon – tlf.nr 22 95 61 25

Innmelding for dette løpet er søndag 31. januar kl 17.00-17.30

Starterklæring søndag 31. januar kl 18.00-18.30

Det er ønskelig å komme tilbake til ordinær terminliste så snart som mulig, men det finnes noen løpsdager hvor visse avklaringer må på plass. Om det blir noen endringer i siste del av uke 5 vil det gå ut beskjed om dette i løpet av mandagen. Vi minner igjen om at innmeldingen til løpsdagen på Jarlsberg fredag 5. februar er flyttet frem til tirsdag 2. februar.

V75-dagen på Sørlandets Travpark lørdag 6. februar avvikles som planlagt med innmelding og starterklæring mandag 1. februar.