Mjølner Loke fra start til mål!

Skrevet av André Ringelien,  22.01.2021
Artikkelbilde
Vi tror Mjølner Loke er lørdagens sikreste holdepunkt. Foto: hesteguiden.com

Lørdagens V75 omgang krydres med Gulljackpot. Noe som betyr at man får dobbelt betalt for å komme frem til syv rette vinnere. Med andre ord er det gode forutsetninger for spillerene!

Vi innleder med en banker som vi tror leder fra start til mål!

Dagens banker:
V75-1: 1 Mjølner Loke
Er i toppform og står til for å ta teten på startsiden. Mjølnerød-traveren har vist solid form og tok en flott seier i det siste løpet. Den tøffeste konkurrenten Nårje har ikke fungert som best i det siste og vi tror derfor at Mjølner Loke leder V75-1 fra start til mål!

Dagens lås: 
V75-5: 3 Double Genius og 5 Aksel Pedro
Vi tar sjansen og står på to hester i dette åpne løpet. 3 Double Genius har levert tre fine innsatser for sin nye trener Fredrik Solberg. Han var behandlet foran det siste løpet, men hadde fått to hurtigarbeid i kroppen og satt fast i rygg på Raja Ravina med masse krefter spart. 5-åringen er startrask og er først til planken. 5 Aksel Pedro har blitt vallak siden den siste starten, men har har tidligere vist stor kapasitet og er kanskje den beste hesten i feltet. Aksel Pedro er også startrask og trolig får han overta teten fra Double Genius. Treningsrapportene er solide og trolig leder Aksel Pedro dette løpet i det lengste. Skulle åpningen komme kan dog Double Genius speede inn til seier!

Dagens trio:
V75-6: 6 Stensvik Martin, 8 Stumne Fyr og 9 G. Jerken
Disse tre skiller seg ut og er tøffere og mer herdet enn konkurrentene. Den av de som er i best dagsform og får det beste løpet, går til topps!

Dagens luringer:
V75-2: 5 Secret Snap
Er i toppform har møter overkommelig motstand. Vi tror favoritten blir overflydd og at 5 Secret Snap får muligheten til slutt. Bør med på alle bonger i et løp favoritten kan havne i trøbbel!

V75-3: 10 Mine
Gikk et solid løp i debuten for Ole Johan Østre og er trolig ytterligere forbedret til denne starten. Hun har en hvass avslutning å by på med det rette ryggløpet!

V75-7: 3 Next Game
Har imponert med flere solide innsatser i det siste. Treningsrapportene er solide og sporet er perfekt. Her kan Next Game få løpet sitt og vi setter ekvipasjen først på våre forslag!

SPILL VÅRE V75 FORSLAG

SPILL VÅRE V5 FORSLAG 

SPILL VÅRE V4 FORSLAG

LAST NED LØRDAGENS BANEPROGRAM HER