Endringer i de kommende dagene

Skrevet av André Ringelien,  23.01.2021
Artikkelbilde
Corona viruset får innvirkning på norske travstevner.

På grunn av svært strenge tiltak for koronapandemien ble den endelige beslutningen å avlyse dagens V75-stevne. Også morgendagens stevne på Jarlsberg avlyses.

Dagens V75-stevne skulle opprinnelig vært avholdt på Bjerke Travbane. Med bakgrunn i regjeringens nye tiltak i ti østlandskommuner for å forhindre spredningen av mutert virus, gikk Det Norske Travselskap (DNT) og Norsk Trav (NT) inn for å endre tilholdssted for stevnet til Jarlsberg Travbane. Praktisk sett ville dette handlet om en omdirigering av utøvere som var på vei til Oslo. Tønsberg kommune kom deretter med beskjed om at de vil forby alle arrangementer ut januar, og dermed ble den endelige beslutningen å avlyse dagens stevne i sin helhet.

DNT og NT har vurdert myndighetenes nye tiltak opp mot planlagte stevner i de kommende dagene, og kommet frem til følgende:

  • Jarlsberg Travbane søndag 24. januar avlyses i sin helhet.
  • Det vil ikke bli avholdt stevne på Bjerke Travbane tirsdag 26. og onsdag 27. januar, eller på Momarken Travbane søndag 31. januar. Innen mandag kl. 17.00 vil det tas en beslutning på hva som vil skje med de hestene som er starterklært på Bjerke tirsdag og onsdag.