Endringer i terminlisten

18.02.2021
Artikkelbilde

Det er besluttet to endringer i terminlisten. Lørdag 27. februar vil V75-løpene avvikles på Bjerke Travbane. Videre vil det bli ett bytte mellom Forus og Sørlandet på to løpsdager den første helgen i mars.

På grunn av usikkerhet knyttet til når Jarlsberg Travbane igjen har tillatelse til å avvikle travløp er det besluttet at V75-løpene lørdag 27. februar vil avvikles på Bjerke Travbane. Proposisjonene som var utskrevet til Jarlsberg denne dagen vil benyttes under den nyetablerte løpsdagen på Bjerke. Det vil bli tatt kontakt med samtlige trenere som alt har innmeldt hester til Jarlsberg for å kvalitetssikre om de også ønsker å innmelde sine hester når løpene skal avvikles på Bjerke.

 

Den første helgen i mars byttes det løpsdager mellom Forus og Sørlandet. Dette da det er et ønske om å kvalitetssikre søndagsløpene som har en viktig rolle som eksportprodukt. Det blir ingen endringer i de utskrevne proposisjonene på de to banene. Fredag 5. mars vil da avvikles på Sørlandets Travpark med de proposisjoner som var utskrevet til 7. mars, mens Forus Travbane da vil avvikle sine løp søndag 7. mars med proposisjoner som er var utskrevet til 5. mars.