Billettsalget starter fredag 23. april

Skrevet av Pressemelding fra All Things Live.,  20.04.2021
Artikkelbilde
Rammstein holder konsert på Bjerke Travbane 24. juli 2022. Foto: Jens Koc

Konserten som skulle blitt avholdt på Leangen Travbane i Trondheim den 25. juli 2021 er dessverre avlyst på grunn av Covid-19. Den gode nyheten er at det blir ny konsert på Bjerke Travbane i Oslo den 24. juli 2022 og de som har billett til Trondheim, vil få nye billetter til showet i Oslo om de ønsker det.

Konserten som egentlig skulle blitt avholdt i Trondheim i juli i år, lar seg dessverre ikke gjennomføre.

«Å ikke kunne avholde konserten i Trondheim etter så mye hardt arbeid med Livesentralen, lokalsamfunnet i Trondheim og Rammstein er en stor skuffelse. Vi har virkelig prøvd absolutt alt vi kan for å holde konserten i Trondheim, men dessverre var det rett og slett ikke mulig. Grunnet tilgjengelighet på store nok arenaer, var den eneste muligheten for å kunne avholde konserten med Rammstein i 2022, å sette den opp på Bjerke Travbane i Oslo. Vi har stor forståelse for skuffelsen til alle billettkjøpere, men vi håper at så mange som mulig vil ta turen til Oslo i juli 2022 for en helsikes kveld med Rammstein». – Mark Vaughan, promotør All Things Live.

«Vi er veldig lei oss for at konserten med Rammstein på Leangen i Trondheim i juli er avlyst på grunn av pandemien. Det har aldri vært solgt så mange billetter til en konsert i Trondheim tidligere. Vi har gjort det som står i vår makt for å beholde konserten i 2022 i Trondheim, men det lot seg ikke gjøre. Det er satt opp ny konsert i Oslo, og det positive i denne triste beskjeden er at de som har billetter til den avlyste konserten i Trondheim og ønsker å dra på den nye konserten i Oslo i juli 2022 får nye billetter til denne konserten. De som ikke ønsker det, mottar informasjon fra Eventim om hvordan man får refundert billetten» - Kristian Digre, Livesentralen

Konserten i Oslo vil avholdes på Norges nye stadionarena, Bjerke Travbane. Startskuddet til «Stadion-Bjerke» blir med pyroheltene Rammstein og deres majestetiske liveshow.

«Vi er mildt sagt begeistret over å få Rammstein-konserten på Bjerke Travbane. Vi har jobbet med å gjøre Bjerke Travbane konsertklar i et par år nå, men prosessen stoppet opp i fjor på grunn av Covid-19. Det er derfor en stor glede at vi endelig har landet samarbeidet med All Things Live. Bjerke Travbane vil være det perfekte stedet for Rammstein-konserten i 2022.» - Arnlioth Heltberg, CEO Bjerke Travbane

I 2019 inntok Rammstein, sammen med 30.000 tilskuere, Ullevaal Stadion med den største sceneproduksjonen på norsk jord. Det var pyro, magi og flaggermuslignende konfetti om hverandre. Alle anmeldelser gav soleklare seksere og VG konstaterte at «en kveld i rocketeateret blir neppe villere – eller mer tilfredsstillende – enn dette».

Stålsett deg for et ellevilt og fascinerende show på Norges splitter nye konsertsted den 24. juli 2022 for det største og villeste showet Norge noen gang har sett!

 

Billetter i salg 23. april klokken 10:00 via Eventim.

For mer informasjon, pressebilder, intervjuhenvendelser eller presseakkreditering, kontakt pia@allthingslive.com