Les Bjerkebanens siste nyhetsbrev!

Skrevet av André Ringelien,  30.09.2020
Artikkelbilde
Illustrasjonsfoto: hesteguiden.com

Høsten har kommet og vi drifter som normalt i den «nye hverdagen». Vi har åpent for opptil 200 publikummere, og vi lover at vi tar godt vare på alle som er her i trygge omgivelser med gode rutiner, antibak og avstandsforhold.

Vi er opptatt av at vårt publikum også skal bli kjent med oss som jobber på innsiden av Bjerke Travbane. Denne gangen er det vår kjære informasjon- og arrangementsansvarlig, André Ringelien sin tur å fortelle om hvorfor hans engasjement er så sterkt tilknyttet Bjerke Travbane.
 
Mye er enn travløp
Bjerke Travbane er så mye mer enn konkurranse, spenning og hester. Det har vi lyst til å dele. Denne gangen ønsker vi å trekke frem to vidt forskjellige områder for å vise spekteret vårt; Ponniskole for barn og unge, og nettverk for bedrifter.
 
Hest brukes mye i terapi både for barn og voksne, og vi er utrolig stolte av ponniskolen som drives av Hege Karin Arverud og Unni Holmen. De har fantastiske resultater av hvordan hester som terapi hjelper spesielt autistiske barn å få en bedre hverdag.
 
I tillegg har vi et nettverk for bedrifter som ønsker å utvide sine relasjoner, få påfyll og øke sin omsetning gjennom et samarbeid med oss på Bjerke. Les mer om hva vi har gjennomført i år, samt hva som er i vente resten av året.
 
Mer utfyllende artikler under.
 
God lesning!

LES BJERKEBANENS NYHETSBREV HER
 

Arild Engebretsen
Arenasjef på Bjerke Travbane