Har du lyst på et Stalltips?

Skrevet av André Ringelien
Artikkelbilde
Nå lanserer Norsk Rikstoto en ny spilleform kalt Stalltips som skal gjøre hestespill enklere og mer underholdende for alle.

Norsk Rikstoto lanserer Stalltips!

Spill på hest har vært populært i en årrekke hos Norges befolkning. Men spill på hest har også av enkelte blitt sett på som litt komplisert.

Nå lanserer Norsk Rikstoto en ny spilleform kalt Stalltips som skal gjøre hestespill enklere og mer underholdende for alle. Spilleformen overtar for det som tidligere het Lyntoto. Når man kjøper et Stalltips, velger Rikstoto ut hestene og fyller ut kupongen for deg. Man kan kjøpe et Stalltips til alle våre produkter, hvorav V75 på lørdager er det mest kjente.

Navnet Stalltips er historisk betinget.

- Opprinnelsen kommer fra stallpersonalets råd om hvilke vinnersjanser veddeløpshester kan ha, forteller kommersiell direktør André Heibo-Tuverud. Språkrådet kaller det for en «fortrolig opplysning fra velinformert hold», noe som gjør at det ofte formidles muntlig, primært på en-til-en basis.

I praksis bruker Norsk Rikstoto algoritmer basert på hestespilleres innsatser, til å velge ut favoritter og outsidere og fyller ut kupongen for de av kundene som ønsker det.

Nyhet! Travløp tilrettelagt for alle
- For å gjøre spillet og spenningen lettere tilgjengelig for kundene lanserer vi nå en helt ny resultattjeneste for vårt mest populære produkt, V75 på lørdager, kommenterer markedssjef Morten B.W.Tønnessen.

- Nå vil alle som kjøper et Stalltips eller fyller ut kupongen selv, motta en SMS lørdag ettermiddag. I den vil man finne en video med personalisert visning av løp og resultater. Vi retter kupongen til kunden mens kunden ser løpene, slik at det blir enkelt – og ikke minst spennende – og se om man vinner. Tjenesten er utviklet og tilrettelagt for alle som er uerfarne på hestespill, slik at alle nå kan ta del i spenningen av å se travløp, avslutter han.

Flere skal vinne på V75
Norsk Rikstoto øker også gevinstandelen i V75 på lørdager fra 60 til 65 prosent og senker nedre utbetalingsgrense på fem riktige. Økningen øremerkes avsetninger til Gulljackpot-omganger og milliongarantigevinster. Det medfører at vi deler ut mer av omsetningen i premier, og flere skal oppleve å vinne i V75 på lørdager fremover.

Norsk Rikstoto er en frittstående, næringsdrivende stiftelse som ble etablert 24. september 1982 av Det Norske Travselskap (DNT) og Norsk Jockeyklub (NJ). Stiftelsen har et overordnet ansvar for all totalisatorvirksomhet og en overordnet økonomisk styring av hestesporten.

Norsk Rikstoto skal være en vesentlig bidragsyter til å sikre utviklingen av hestehold og hesteavl i Norge.