Vinneren av fotokonkurransen er kåret!

12.09.2018
Artikkelbilde

I forbindelse med Klasseløpshelgen arrangerte Bjerke Travbane og Det Norske Travselskap en fotokonkkuranse. Juryen har nå vurdert alle bilder og kommet frem til en vinner!

 

Før Klasseløpshelgen annonserte Bjerke Travbane og Det Norske Travselskap en fotokonkurranse, med følgende informasjon; 

Har du en hest som du drømmer om at skal kvalifisere seg? Kanskje føllet du fikk denne våren er din store drøm? Har du eid en hest som har deltatt i et derby/kriteriet, eller kanskje du hadde en stor opplevelse når du var vitne til en vinner av disse klassiske løpene?  Del din klasseløpsdrøm med #Klasseløpsdrøm - #Travsport - #Hest - #Bjerkebanen på facebook eller instagram og du er med i trekningen av et bord for 4 personer til Axel Jensens Minneløp på Bjerke Travbane i november! 

Mange gode forslag ble delt på Instagram og Facebook, og juren takker for alle de delte bildene og videoene. 
Etter nøye gjennomgang har vi kommet frem til at vinneren av fotokonkurransen "del din klasseløpsdrøm" blir Hilde Pettersen Vik fra Opphaug i Trøndelag. Vi gratulerer! 

Her kan du se Hilde Pettersen Vik sin deling av bilder med tekst; 

"En lykkelig hesteeier sammen med bare et halvt år gamle Røyns Petter. Ingen drømmer er for store! Fra første tømmekjøring til første turen alene i vogn, og videre hele veien til to godkjente mønstringsløp. Petter'n har fått egen fingrime, så nå er det bare resten av veien igjen. Vi går en lang vinter med trening i møte".