TGN ny sponsor for ponniløpene på Bjerke!

Skrevet av André Ringelien,  06.03.2018
Artikkelbilde
Holm Amund Holmsen (TGN) og Arild Engebretsen (Bjerke) gleder seg til årets ponniløp.

Etter 9 år som sponsor for løpene for ungdomskusker(TGN-serien) på Bjerke. Blir Trav og Galopp-Nytt sponsor for samtlige 12 ponniløp på Bjerkebanen i 2018.

Daglig leder for TGN Holm Amund Holmsen utdyper: - TGN har alltid vært opptatt av rekruttering. Det skjer mye bra rundt om på travbanene i landet og det har blitt flere ponniskoler/staller, så også her på Bjerkebanen. Mange av dagens yngre travkusker har gått veien via ponnitravet og vi føler nå at det er på tide for oss å støtte opp under sportens aller yngste aktive.

Arenasjef på Bjerke Travbane Arild Engebretsen legger til: - Vi er svært fornøyde over å kunne fortsette samarbeidet om rekruttering sammen med Trav og Galopp-Nytt og Oslo og Akershus Travforbund. Det blir seiersdekken til samtlige vinnere. Trav og Galopp-Nytt står for premier til de tre første i mål, mens Oslo og Akershus Travforbund premierer de øvrige deltakerene. Ponniløpene fra Bjerke vil også bli lagt ut på TGN i etterkant.


Det første ponniløpet på Bjerke er onsdag 14. mars.

TRAV OG GALOPP-NYTTS PONNILøP.

Innmeldingsfrist: 08.01.2018 (08:00 - 08:30)
Kategori: B,C,D
Grunndistanse: 1640
Startmetode: Voltstart
Strek: 2,45
Stengt Ved: 2,00
Beskrivelse: Innmelding / starterklæring 81511225 / 22956024. Åpent for ponnier med dårligere rekordenn strk, hvis det er plass i løpet