Finn-Tack og Bjerke Travbane med ny fem-års avtale!

Skrevet av André Ringelien
Artikkelbilde
Fem fornøyde karer. Fra venstre Arild Engebretsen, Johannes Nevanlinna, Rune Stadven, Denis Marques og Arnlioth Heltberg.

Bjerke Travbane og Finn-Tack signerte i dag en ny fem-års avtale som fortsatt gjør Finn-Tack til en av Bjerkes hovedsamarbeidspartnere.

Arenasjef Arild Engebretsen, kunne ikke ha fått en bedre 55-års gave. "Finn-Tack har de siste årene vært en av våre viktigste samarbeidspartnere og jeg er veldig fornøyd med at en ny fem-års avtale nå er på plass. Finn-Tack fortsetter som hovedsponsor for Norsk Travkriterium og blir ny sponsor for Europamatchen på Oslo Grand Prix-dagen. Avtalen mellom Bjerke Travbane og Finn-Tack kan dessuten være svært positiv for alle landets travbaner", forteller Engebretsen.

Administrerende direktør Arnlioth Heltberg legger til at han også er svært tilfreds med signeringen, som er en av Bjerkebanens største samarbeidsavtaler noensinne. 

Rune Stadven salgsdirektør i Finn-Tack utrykker med stor begeistring og entusiasme: - Samarbeidet med Bjerke Travbane har vært utmerket de siste fem årene. Vi har jobbet tett sammen og vi har opplevd en stor proffesjonalitet fra Bjerke Travbane sin side. Spesielt ønsker jeg å rette en stor takk til Arnlioth Heltberg, Arid Engebretsen og André Ringelien. Vi ser frem til fem nye år med mange nye positive muligheter. Dette blir bra for Bjerke Travbane, Finn-Tack og for sporten!

Finn-Tack har også en stor utstyrsbutikk på Bjerke Travbane og flere andre travbaner i landet, hvor du finner alt du måtte trenge av utstyr til deg eller din hest.
BESØK FINN-TACK BJERKE'S SIDER PÅ FACEBOOK

Se hvilke produkter Finn-Tack har på deres hjemmesider HER

Bjerke Travbane ser frem mot et fortsatt flott samarbeid med Finn-Tack!