Ekstra V76 bonus!

10.01.2017
Artikkelbilde

Fra og med onsdag 11. januar innfører Norsk Rikstoto en ekstra bonus på 500 000 kroner i V76. Denne summen går til den første som blir alene om å vise riktig V76-rekke på en og samme bong.

- Vi gjør det for å skape ekstra blest om V76. Vi ønsker at Bjerkes V76-onsdag skal utkrystallisere seg som ukas nest største dag, og vi ønsker å styrke V76-spillet. Vi lar bonuspotten være i spill til den ryker for første gang. I utgangspunktet har vi satt opp 11. januar og ut mars som levetid for denne ekstra bonusen, sier Norsk Rikstotos produktsjef, Øivind Werner Johannessen.

Minimum to millioner
Ved å innføre denne bonuspotten vil det være mulig å vinne minimum to millioner kroner i V76 om man blir alene om riktig V76-rekke:
- Det er lenge siden det var slike utbetalinger på en Bjerke-onsdag, men nå blir det fullt mulig. Jeg vil understreke at vi ikke har flere bonuspotter å sette i spill om den som nå er etablert skulle bli kjapt utløst. Det begynner å bli en god stund siden det sist var en alenebong i V76 på Bjerke, så statistisk nærmer en pottutbetaling seg, tror produktsjefen.

Superonsdag
En gang per måned er det ekstra store penger å spille om på landets hovedbane. Det er når det er Superonsdag:
- Når det er Superonsdag, så ligger det ekstra penger i syverpotten som skal fordeles på alle som klarer syv riktige. Bonuspotten på 500 000 kroner vil være i spill også på disse dagene, men kommer selvfølgelig bare til utbetaling om det er en eneste bong med alle de syv riktige vinnerne, sier Øivind Werner Johannessen. Han legger til at det kan bli store penger allerede på Bjerke onsdag:
- Med de 500 000 ekstra i bonuspotten vil det vanke hele 1 119 312 kroner ekstra til en alenebong. Jeg er spent på hvordan dette tiltaket slår ut, sier produktsjefen.

Bjerke arrangerer onsdag både V76, V5, Dagens Dobbel og SuperTrippel. Slik er fristene:
19.00: V76
20.05: V5A
20.45: Dagens Dobbel
21.00: SuperTrippel