Hickothepooh i Summer Meeting kick off!

Skrevet av André Ringelien
Artikkelbilde
Hickothepooh og Lars Anvar Kolle gikk seirende ut av Summer Meeting kick off Bjerke. Foto: hesteguiden.com

Summer Meeting banene Bjerke, Charlottenlund, Halmstad, Jägersro og Åby har kjørt sine Summer Meeting kick off løp denne uken. Hickothepooh vant Bjerke's løp på 1.14,4a.

Samtlige deltagere i kick off løpene var også med i trekningen av 2 VIP plasser og en overnatting for to personer på valgfritt Summer Meeting stevne i 2017.

Eier representant for Hickothepooh trakk vinneren av denne premien etter løpet på Bjerke. Vinneren ble Carl Lewis som endte uplassert, men eier Steinar Nordengen får premien og kan velge hvilket av de fem arrangementene han ønsker å besøke i løpet av sommeren. Arrangementene er Copenhagen Cup, VG Oslo Grand Prix, Sprintermästeren, Hugo Åbergs eller Åby Stora Pris.