Spill V75 på lag med kjendiser!

Skrevet av RHP, Equus media
Artikkelbilde
Team Tutta på Bjerkebanen. Fotos: Eirik Stenhaug

24. mai lanserer Norsk Rikstoto sammen med VG Partnerstudio "Kjendisligaen" hvor fem kjente profiler sammen med fem traveksperter tilbyr V75-spill åtte lørdager med start under helgens internasjonale Superpott på Solvalla.

Kjendisligaen, som er en variant av På Lag-ligaen, har samlet følgende kjente profiler og traveksperter:

Suzann «Tutta» Pettersen – Øivind Grøstad
Espen «Shampo» Knutsen – Espen Haug
Hege Bøkko – Halvard Flatland
Åge Skinstad – Anders Mikkelborg
Åge Sten Nilsen – André Ringelien


Bjerkebanens André Ringelien er med som ekspert på laget til Åge Sten Nilsen. Sammen danner de Team Åge!

Gir til veldedige formål
Nettjenesten På Lag gjør det enkelt å danne egne spillelag. I Kjendisligaen danner kjendisen og eksperten lag hvor alle kan melde seg på. Det er tipseksperten som setter opp V75-bongene, og hvor de fem lagene vil konkurrere mot hverandre for å kåre det beste kjendislaget. Konkurransen vil foregå over åtte uker med start på Solvalla og avsluttes under Jarlsbergs sommertrav 9. juli. Vinnerlaget får 100 000 kroner i premie, en sum som skal doneres til et veldedig formål som kjendisene selv har valgt. Norsk Rikstoto betaler også en av kjendisenes/tipsekspertenes andeler, og en eventuell gevinst herfra tilfaller også det veldedige formålet.

Rekruttere nye spillere
- Kjendisligaen vil bli markedsført på vg.no, i våre egne kanaler, og vi kommer til å være godt synlig i sosiale medier. Målsettingen er å rekruttere nye hestespillere som har lyst til å være med på noe som både er sosialt og morsomt, veldig spennende og ikke minst gir muligheten til å vinne masse penger på hest, sier NRs markedssjef Morten Tønnessen til Equus.  

Mer om Kjendisligaen:
Alle som deltar i Kjendisligaen er med i V75-spillet på vanlig måte, og en eventuell gevinst overføres rett til spillkontoen. I Kjendisligaen settes det opp andelsspill, og man kan kjøpe én eller flere andeler i spillet. Prisen per andel vil variere fra cirka 50 kroner og opptil rundt 500 kroner. Laget har sin egen lag-side/hjemmeside. Her kan alle se hvem som er med på laget, og hvilke spill som er aktive. Man kan studere bongen, chatte og enkelt se når man vinner noe. Dette kan du gjøre både på PC og mobilen. Her kan du melde deg på Kjendisligaen.

Kjendisligaen har en egen side VGs Parnerstudio på VG.no, med mange spennende nyheter. Sjekk den ut her