Endringer i terminlista for Bjerke sept.-okt.

05.08.2016
Artikkelbilde

Europas største spillselskap, franske PMU, ønsker å utvide samarbeidet med Norge. Derfor skal franskmennene tilby fire norske lunsjomganger i høst i lokal fransk pott. For at dette skal bli en realitet bytter enkelte løpsdager i sept-okt plass.

Fire torsdager (lunsj) i sept. og okt. er flyttet fram til mandager.

Det gjelder:

Torsdag 15. sept. som er flyttet fram til mandag 12. sept.

Torsdag 22. sept. som er flyttet fram til mandag 19. sept.

Torsdag 20. okt. som er flyttet fram til mandag 17. okt.

Torsdag 27. okt. som er flyttet fram til mandag 24. okt.

Hentet fra rikstoto.no tidligere i uken:

– Dette er første steg i et langsiktig samarbeid med PMU, sier Rikstotos sjef for internasjonalt spill, Helena Hallman.

- PMU har kommet med et ønske om å få spille til norske lunsjløp i lokal fransk pott dersom disse kan avvikles på mandager. Det Norske Travselskap og Norsk Rikstoto har initiert et forsøksprosjekt som innebærer fire mandagslunsjer i 2016. Hensikten er på sikt å kunne øke eksporten av norske løp og at PMU i løpet av 2017 skal kunne spille til norske løp i felles pott, uavhengig av ukedag. For at arrangementene skal framstå så enhetlig som mulig er det bestemt at Bjerke skal stå som arrangør disse mandagene, sier produktsjef Øivind Werner Johannessen. Han fortsetter:

Flytter lunsjstevner
- For ikke å øke antall løpsdager vil vi i praksis flytte fire av Bjerkes torsdagslunsjer til mandag. Ettersom torsdag lunsj i gjennomsnitt gir høyere omsetning enn tirsdag, ønsker vi samtidig å flytte tirsdagslunsjen til torsdag disse ukene. For Klosterskogen innebærer dette at løpsdagen tirsdag 13. september flyttes til torsdag 15. september. For Momarken innebærer dette at løpsdagen tirdag 20. september flyttes til torsdag 22. september, samt at løpsdagen tirsdag 25. oktober flyttes til torsdag 27. oktober. For Drammen innebærer dette at løpsdagen tirsdag 18. oktober flyttes til torsdag 20. oktober, sier Øivind Werner Johannessen.