Resultatlister fra Nitelvas lokalkjøring.

31.03.2015
Artikkelbilde
Anders Wolden kusket fire egentrente hester inn til seier på Nitelvas lokalkjøring.

Værgudene var med arrangørene da Nitelven travlag arrangerte sin årlige lokalkjøring på Bjerke. I strålende sol deltok 55 løpshester og 5 ponnier. 3- årige Cash Okay trent og kusket av Bjerke trener Anders L. Wolden utmerket seg med å vinne på 1.16,6.

DNT´s 3-års pokaler gikk til en meget god Ramstad Balder (36,3) og Red Bolt (20,4). Sistnevnte ble nr 2 men fikk pokalen da vinneren, Interpis Ibex ikke var Norskfødt. Vi ble også vitne til en enormt god ustartet 3-åring i form av Cash Okey som vant på utrolige 16.6  i grunnlag under 20.000,-. Sistnevnte ble også dagens raskeste varmblods mens Millionolga, som vant det høyeste kaldbodsløpet, tok hjem pokalen for raskeste kalde. Det ble et ponniløp for både klasse A og B ponnier i sammen. Vinnerne her ble Stenstr.Rally Harry og Tomtebo Zippo. I år var alle ponniene nesten likt i mål så her kunne fort også Risslas Cannabis, L.A.Neo og Max Factor vært vinneren av løpet. Mónteløpet ble et flott løp som ble vunnet av Gary Victory. Det laveste grunnlaget for kald, ble en lett seier for Alm Kristina. J.J. Art Deco og Varenne´s Image hadde en herlig oppløpsduell der sistnevnte avgjorde de siste meterne. Røds Tøffen og Hege Ruud vant kontrollert sitt løp. Nok en herlig oppløpsduell fikk vi form av Dream Va Bene og Avalon, der begge kom i mål på lik tid med sistnevnte det lille nødvendige foran for å ta hjem seieren. Den samme duellen fikk vi i dagens siste løp mellom Zanzara og Gann Stone, der Bjørn Jonas Holm finkjørte i fin stil med sistnevnte og avgjorde på streken.

Dagens kusk ble Anders L. Volden med 4 seiere på 4 oppsitt. Ikke lagt bak kom Ungdomskusken og en god «runner up» Magnus T. Gundersen som vant 2 løp og hadde ellers mange gode plasseringer.

Vi hadde premieutdelingen etter løpene på cafe Bristol der alle fikk sine velfortjente premier til stor applaus. Vinnerne av vært løp fikk i tillegg til Hestestatuett og 6 stettglass fra Magnor glassverk, overrakt teppe, rosett og blomster på seremoniplass etter løpet. Vi hadde loddsalg der premiene var mye flott travutstyr og en komplett travsele. Hovedpremien, en langvogn (verdi 22.000,-), ble vunnet av Kenneth Didriksen, gratulerer så mye.

Kjøringen gikk knirkefritt unna uten forsinkelser.

Styret vil tilslutt takke alle frivillige som gjorde at dette ble nok et vellykket arrangement. Uten dere frivillige hadde ikke vært mulig. Stor takk også til alle våre faste og nye sponsorer som gjør dette arrangementet mulig økonomisk