Derbyvinneren innleder kveldens V76!

Skrevet av André Ringelien,  13.05.2015
Artikkelbilde
Gry Slattum og Sigbjørn Kolnes kan få mer å juble over i kveldens V76 omgang. Foto: Hesteguiden.com

Fjorårets derbyvinner Viking Va Bene har perfekt forutsetninger i V76 og sporer trolig fra start til mål. Geir Vegard og Magnus Teien Gundersen kan fort sitte opp bak hver sin vinner i de to første V76 avdelingene.

Banker’n:
V76-1: 1 Viking Va Bene

er i vinnerform og har møtt knallhard konkurranse den siste tiden. Ble for hissig og brukte for mye krefter i omstarten på Forus sist og var unnskyldt. Denne gang er motstanden enklere og sporet kunne ikke ha vært bedre. Normalt holder Kolnes-traveren samtlige hester i første rekke ute på startsiden. Fra tet leder fjorårets derbyvinner V76-1 fra start til mål!

Draget:
V76-3: 11 Princess Of Love

må ha litt klaff på veien fra bakspor, men hun drar uansett stor fordel av dagens startmetode. Det ligger an til kjøring fra start og det passer Westergaard-traveren ypperlig. Jeg tror ekvipasjen runder samtlige i god tid før mål er passert!
V76-7: 4 Tooltime
gikk et svett løp i Westergaard debuten, etter å ha tapt mye fra start. Autostart er normalt en fordel og jeg tror hun har en kraftig rekordforbedring inne. Tooltime er en vinnerhest som fort legger på til to strake.
Dagens lås:
V76-2: 2 Sudbury og 8 Twist Shadow
blir min lås denne omgangen. Sudbury har gått fine løp i Sverige og møter noe enklere motstand enn i sine siste starter. Tet og slutt? Twist Shadow har tapt sportrekningen, men har tunge avslutninger og kan bli tung å holde bak seg nedover oppløpet. Tender Love må nok trave utvendig nok en gang og derfra tror jeg det blir tungt å vinne!

SPILL VÅRE V76 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V5 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V4 FORSLAG HER