Norsk seier i VG Oslo Grand Prix 2015!

Skrevet av Henrik Glimo Hansen,  14.06.2015
Artikkelbilde
B.B.S. Sugarlight ordnet hjemmeseier i VG Oslo Grand Prix 2015. Foto: Eirik Stenhaug

B.B.S. Sugarlight presset seg til tet ut på første langside og holdt siden stand til mål var passert i VG Oslo Grand Prix 2015. Det er 10 år siden Steinlager som siste norskeide og trente hest gikk til topps i VG Oslo Grand Prix i 2005!

Han gjorde det igjen. Forvandlingsnummeret til Fredrik Solberg fikk overta teten fra Björn Goop og Oasis Bi, og siden var det spill mot ett mål. 
Selv om Adrian Kolgjini og Mosaique Face satte fart på forestillingen med en runde igjen til mål, ble det hele kontrollert fra tet for B.B.S Sugarlight og Peter Untersteiner. 
- Fantastisk reise hesten har gjort. Jeg har fått være med hele tiden, ett og et halvt år. Har et bra teamwork med Solberg. Bare å nyte, sa Untersteiner umiddelbart etter løpet. Han følte seg ikke helt komfortabel underveis, men det var ikke fordi konkurrentene la press på:
- Åpnet bra, men var «lugn» og jeg ble litt utrolig om det var noe feil med ham. I ettertid var det takknemlig at han ikke brukte opp unødvendig krefter. Kjente i siste sving at det burde gå veien, for jeg hadde ikke smattet på ham eller dratt noe, meldte Peter til slutt. 

Håp for alle
– Det viser at det er håp for alle. Det er lov til å drømmen. Ingen skal si at man har en hest det ikke kan bli noe av, var beskjeden fra Solberg.