Jentene best i Waba-serien for stallansatte!

Skrevet av André Ringelien,  17.12.2015
Artikkelbilde
Disse tre jentene var best i Waba gruppens serie for stallansatte.

Waba gruppens serie for stallansatte er et av årets desidert største mål for de mange hardtarbeidende jenter/gutter i hele landet. Atle Walgren i Waba gruppen er svært generøs med premiene i finaleløpene og denne gang bød han også på en svært hyggelig bursdags/julegave til en av jentene på "pallen".

Etter at begge løpene var kjørt sto nemlig Christina Kjenner og Kristine Kvasnes med lik poengsum. Da skal det kåres en vinner på best sammenlagttid. Kristine Kvasnes fikk imidlertid kun kjørt et løp og fikk med det 30 poeng for en strøket hest. Samme ponbegsum fikk Christina Kjenner som også vant et løp og ble nr. seks med Johnny V. som ga henne 30 poeng.
Da måtte man skille jentene på beste vinnertid og her gikk Christina seirende ut med 4 tideler bedre totaltid enn Kristine.
Det betød at Christina vant og fikk 30 000 kr, mens Kristine ble nr. 2 og fikk 15 000 kr. Tredjeplassen  og 10 000 kr gikk til Ragnhild Bjørnbet.
Da bestemte Atle Walgren seg for å også dele ut like mye, altså 30 000 kr til Kristine Kvasnes ettersom hun var så uheldig å få en strøket hest i det ene løpet og "tapte" muligheten til å få to muligheter til å vinne.
Kristine som hadde bursdag på onsdag ble selvfølgelig utrolig glad og sa at dette var den beste presangen hun kunne ha fått.
Alle jentene var strålende fornøyde over at Waba Gruppen med Atle Walgren i spissen, bidrar til at stallfolket får denne muligheten og rettet en stor takk til sponsoren som delte ut hele 70 000 kr til de tre jentene på pallen!