Sigbjørn Kolnes med superform på stallen!

Skrevet av André Ringelien,  31.08.2015
Artikkelbilde
Fjorårets derbyvinner Viking Va Bene imponerte da han tok seg av Kristen T. Gundersens minneløp lørdag. Foto: Hesteguiden.com

Bjerketrener Sigbjørn Kolnes har virkelig funnet toppformen på sine stallhester. Sist uke selet han ut 11 hester. Det resulterte i fem seirer og en tredjeplass!

- Rafolo og Viking Va Bene har hele tiden vært blandt de beste i sine respektive grunnlag og var ikke overraskende at skulle vinne. Ekstra gledelig var det at hester som Cornetto Man, Trust Boom Bay og Larger Then Life gikk til topps. Dette er hester som jeg vet innehar bra kapasitet, men som har hatt litt stang ut og ikke har fungert helt hundre fra tid til annen. Vi har hatt is i magen, prøvd å finne ut av problemene de har slitt med og ventet å starte med dem til vi har følt at de var klare. Da er det ekstra deilig å få bekreftet at det vi har gjort er riktig, sier Sigbjørn Kolnes mandag formiddag.

- Vi går nå inn i en hektisk uke man mange startende hester og jeg håper at vi kan fortsette den gode trenden. To av stallhestene skal ut i Klasseløpskval, men det er Cash Street jeg har høyest forhåpninger til. Han har god form og virker til å være i fin forfatning. Går løpet som jeg tror er han blandt de tre som kvalifiserer seg til finalen i Norsk Travderby, avslutter Kolnes.