Westergaard Bjerkes Folkehesttrener 2015!

Skrevet av André Ringelien,  19.09.2014
Artikkelbilde
Bo Westergaard skal trene Bjerkes Folkehest 2015.

Bo Westergaard blir Bjerke Travbanes Folkehest trener i 2015! 

Team Bo Westergaard AS startet opp i Norge 1.januar 2014 på flotte Holt gård på Kløfta i Ullensaker kommune. Etter noen gode og suksessrike år med trenervirksomhet i Danmark på Vang hovedgård sammen med samarbeidspartner og gode venn Peter Jensen, har ferden gått videre til Norge. Nye epoke i livet sto for tur med familie i Norge og spennende satsing på høyeste nivå i norsk og skandinavisk travsport. Treningssenteret på Holt gård sto klart januar 2014 for 40 hester med gode treningsfasiliteter. Treningssenteret består av en galoppstrekke med dyp sand 400 meter, rettbane på 1200 meter på sand, treningsløype på 9 km samt en stor ridebane. Hestene kan også boltre seg i svært store luftegårder der de går sammen i store flokker. Dette er en viktig del av grunnprinsippene til stallen der sosialisering og hestens psyke er svært viktig. Rundt Holt gård er det i tillegg en rekke skogsløyper i naturskjønne omgivelser. Omgivelsene er optimale med tanke på trening av travhester av høyeste kvalitet.

Med base på Holt gård ligger treningssenteret perfekt til og med kort avstand til en rekke travbaner. Med beliggenhet 25 min nord for Oslo, er hele 7 travbaner innen 2 timer kjøring fra gården.

Stallen består i dag av en balansert blanding av unghester og løpshester. På Holt gård er det rundt 40 løpshester og på Vang hovedgård i Danmark er unghestene bosatt og er i de beste hender. Det gode samarbeidet med Peter Jensen fortsetter videre der våres unghester står med de beste forutsetninger.

200Til daglig er det en svært dyktig og erfaren gjeng som jobber med hestene på Holt gård. Personalet består av tvillingene Sofie og Elise Tillerflaten (hestefagutdannet ved Skjetlein skole),Kim Pedersen (kusk, 4-års utdanning som hovslager i Danmark, heste transportør),søstrene Elise og Sofie Holt og travtreneren selv Bo Westergaard. Vårt personell gjør en fenomenal og uvurderlig jobb med hestene som vi ikke kan få skrytt nok av.

Listen over Team Bo Westergaard`s store triumfer er lang, men blandt annet kan nevnes: Dansk Travkriterium, Norsk Hoppederby 2011 og 2012, Jydsk 4 årings Grand Prix for hopper, Jydsk 3 årings Grand Prix for hopper, Rex Rodneys Minnesløp, TS Sprinten, Grand Circle 3 års Championat, Kniksens Æresløp, dobbelt seier i NM for hopper 2013, Martha Louises æresløp, Copenhagen cup 2012, Oaks revansjen 2011 og 2013, Harper Hanovers lopp 2013, samt en haug av V75 seire i både Norge og Sverige. De siste tre årene kunne stallen vise til et gjennomsnitt på 8 millioner innkjørte for stallens gode og trofaste hesteeiere. Selv om man nå halverer heste-antallet i Norge legges ikke nivået lavere og målet videre er å holde samme nivå og satsning. Stallen jakter nye og større triumfer i Norge og Skandinavia. Årgangsløpene er som vanlig et viktig mål og en stor satsning for stallen.

Teamet jobber på og er i stadig utvikling der vi ønsker å utvikle konseptet slik at kommende og nåværende hesteeiere og hester har de beste forutsetninger og betingelser. Hele Team Bo Westergaard er i gang med en ny og spennende tid i Norge og ser frem til mange gleder og gode opplevelser innen norsk og skandinavisk travsport sammen med hester og hesteeiere.

SE BO WESTERGAARDS HJEMMESIDE HER