OGP menyene er klare!

Skrevet av André Ringelien,  10.02.2014
Artikkelbilde
Menyene til OGP helgen er klare. Ilustrasjonsfoto

Har du planlagt å overvære årets største travhelg i Norge fra restauranten og lurer på hva som blir servert?

Nå er menyene klare!

VG Oslo Grand Prix 2014

 

Lørdag 7 juni

Resturant

Serrano skinke

bønnesalat og balsamico sirup

***

Soyabakt Escolar på potetkrem tilsmakt tabasco og gressløk

Smørstekt Brokkoli og Bok Choy chilismørsaus

***

Pasjonfruktmoussekake med bringebær coulis

 

595.- inkl. Kaffe

Inngang og program

 

Søndag 8 juni

Restaurant

Laksemousse med  asparges og reker,

kongekrabberulade og salsaverde 

***

Sitron og rosmarinstekt lammemørbrad på potet og selleripure,

Glaserte rotgrønnsaker, løkmarmelade

timiansaus

***

Hvit Valrhona sjokolademousse

Jordbær og mangosalat appelsingele

775.-

Inkl. kaffe

OGP Glass

Inngang og program

Vi selger i år ut alle plassene i restaurant/café'en. De bordene som ikke er solgt med meny, vil kunne også bli solgt til en fast pris pr. stol. 

 

Bordbestilling og spørsmål rettes til 900 46 516 eller jonerik.kirkeby@rikstoto.no