Nytt spennende konsept på VG Oslo Grand Prix helgen.

Skrevet av André Ringelien,  14.04.2014
Artikkelbilde
Allerede nå kan du sikre deg plasser til Oslo Grand Prix weekendens sosiale sammenkomster.

Tidligere har det stått et VIP-telt like etter målpassering på publikumsplass. I år satser vi på et annet konsept og håper å nå ut til den litt yngre garde. Oslo Grand Prix Summer Party blir en inne/uteservering på samme sted som VIP teltet tidligere har stått.

Oslo Grand Prix Summer Party skal "leve sitt eget liv" på publikumsplass. Det selges 200 plasser og samtlige selges på forhånd. Det settes opp et telt som skal bestå av inneplasser og en romslig terrasse med den beste utsikten til løpsbanen.

Her ser du en skisse over hvordan Oslo Grand Prix Summer Party teltet skal se ut.

Inne i teltet vil det være barer med servitører fra Carlsberg, egen DJ som spiller de siste hits mellom løpene, egen spilleluke og egen meny. Atmosfæren skal være ungdommelig og fresh. Rett og slett et sted man skal komme i godt humør av å være.

DJ Stine skal spille de siste hits mellom løpene og sørge for at stemningen er på topp hele tiden.

Med sin unike plassering rett utenfor løpsbanen har du full
oversikt over alt som skjer og du kan selv velge om du vil sitte inne eller på terrassen.

Slik så VIP teltet ut som denne gang blir skiftet ut med teltet og terrassen på skissen over.

Blir du sulten mens du er på Oslo Grand Prix Summer Party kan vi friste med:

NYDELIGE WRAPS


DELIKATE GRILLSPYDD

Billetter til Oslo Grand Prix Summer Party kjøpes ved å sende en mail med antall ønskede billetter til jonerik.kirkeby@rikstoto.no det er som sagt kun 200 plasser og prisen er kun 200 kr. Dette gjelder plass i Oslo Grand Prix Summer Party og program. NB. Aldersgrense 18 år.

Oslo Grand Prix Party på Stratos.
Vi gjentar suksessen fra de to siste årene og arrangerer Oslo Grand Prix Party på Stratos.

Stratos sommeråpner og i år benyttes hele terrassen på 260m2.
Vi selger 130 plasser med grillbuffet. Buffetten står klar fra kl 19.30.
Totalt selges 600 party billetter og for de som ikke skal spise åpner dørene kl. 21.00.

Det blir musikk, fest og morro hele kvelden. Nytt av året er at noen kjente gjeste D.J.'s skal være med og spille for dere. Vi kan nevne navn som Jos Verbeeck, Lutfi Kolgjini, Siv Emilie Løvvold, Pål Golberg og Henk Grift.


Stratos med sin unike beliggenhet er det perfekte sted for en sommerfest!

Priser:
Pakke 1: Inngang Bjerke lørdag og søndag inkl. program. Inngang OGP Party på Stratos(600 plasser) uten mat kl. 21.00. Plass på Oslo Grand Prix Summer Party(kun 200 plasser) på Bjerke søndag 8. juni. Pris kun 595 kr.

Pakke 2: Inngang Bjerke lørdag og søndag inkl. program. Inngang og grillbuffet(130 plasser) OGP Party på Stratos kl. 19.30. Plass på Oslo Grand Prix Summer Party(kun 200 plasser) på Bjerke søndag 8. juni. Pris kun 895 kr.

Ønsker du kun billett til paty på Stratos 7. juni koster dette 195 kr og ønsker du kun plass i Summer Party teltet 8. juni koster dette kr 200.

Bestilling av billetter gjøres på mail til jonerik.kirkeby@rikstoto.no og det er førstemann til mølla som gjelder. NB! Husk å sende fakturaadresse sammen med bestiling!!