Teddy og Wikingen i 4-års Stjernen

Skrevet av Daniel Kulblik,  30.03.2011
Artikkelbilde
Muscles Wiking B.R. og Olle Goop kommer til Bjerke onsdag. (Foto: hesteguiden.com)

Det ble små felter, men kvaliteten er bra. Vi snakker om 4-års Stjernen for begge raser. Fjorårets Kriterie-vinnere Dotterud Teddy og Muscles Wiking B.R. kommer til Bjerkebanen neste onsdag.

I den varme utgaven er det naturlig at fenomenet Muscles Wiking B.R. skremmer unna en god del konkurrenter. Fjorårets Europamester og Derby-vinner kommer ut i årsdebut etter en vinter med operasjon og opptrening. Vi er utrolig spente på hva stjernetraveren kan allerede nå. Trolig nok til å slå sine åtte øvrige konkurrenter med Trinitro i spissen.

Blant kaldblodshetene så det lenge ut til å gå i vasken med årets utgave av 4-års Stjernen, men kaldblodsmannen Lars O. Romtveit tok ansvar og meldte tre av sine stjerner og kommende stjerner i det tradisjonrike oppgjøret. Kriterie-vinner Dotterud Teddy blir trolig stor stor favoritt fra sitt førstespor, men vi er glade for å ha både Nes Odin og Tekno Jerken på plass. Begge viste ved flere anledninger i fjor og i år at de nærmer seg Teddy. Spennende blir det også med Romtveit-trente Jærvsø Ole, som så langt i år har framstått som den beste i årgangen. Stallkamerat Run Odd skal for første gang i karrieren spise kirsebær med de virkelig store.

Vi anbefaler samtlige et Bjerke-besøk, for disse hestene vil by på topp travsport.

Spennende blir det også med V65-finalen. Frode Hamre sender ut Hitchcock og vinneren av fjorårets Bergen 3-års festival, Glideable Volo. Disse to skal måle krefter mot Kendrick's Victory, Big City Rambler og Bjerke-traveren Beat the Wiz.

Se hele startlisten her.