Superspennende V65-omgang

Skrevet av Daniel Kulblik,  01.03.2011
Artikkelbilde
Gann Stone jakter seier i 3-mila onsdag. (Foto: hesteguiden.com)

Det er med glede og spenning vi presenterer onsdagens V65-omgang. Vi innleder med en supersprint over 1100 meter. Se også fram til Jakstarten og 3-mila.

Årets ski VM har vært en braksuksess for de norske utøverne. Nå er det Bjerkebanen sin tur med VM-dag. Vi frister med en av årets mest spennende V65-omganger. Det hele innledes med en supersprint over 1100 meter. Her møter vi elitehester som S.J.'s Gold, Uppercut Flevo, Enzo og hedershester som Turbo Drew, Nice Spender og Ramona's Express. Alt ligger til rette for en skikkelig fartsfest.

Utfordringene kommer på løpende bånd denne onsdagen. V65-2, eller Jakstarten som vi har valgt å kalle løpet, frister med 15 hester fordelt over fem distanser. Favorittene står på det lengste tillegget, men kanskje kan det komme en overraskelse her. Dette blir en nøtt for V65-spillerne.

Kveldens tredje VM-løp kommer i V65-4. 3-mila har samlet femten hester som skal gjøre opp om seieren over 3140 meter. Dette blir en styrkeprøve av dimmensjoner på en Bjerke-oval som nærmer ser vårlige forhold. Hvem er sterkest i klassen?

V65-omgangen krydres av tre øvrige løp. Dette blir garantert en severdig omgang og vi håper mange legger turen til Bjerke denne onsdagen.

Markeringsoversikten finner du her.