En fantastisk aften

Skrevet av Daniel Kulblik,  24.03.2011
Artikkelbilde
Onsdagens Damenes aften ble en stor suksesskveld.

Fullsatt resturant, god stemning, feststemte damer og Norgesrekord! Hva mer kan vi ønske oss på en onsdagkveld i mars?

Vårens vakreste eventyr - ja, vi sier det på en kveld som denne. Med nærmest fullsatt restaurant og herlig stemning. Over 200 damer gjestet Damenes aften og hygga seg på travbanen. Med god vin i glasset og herlige oster fra Oluf Lorentzen lå alt til rette for en suksesskveld. Med 200 damer på plass, kommer også guttene og det er sjelden vi har sette så mange gjester på en marskveld som denne.

Etter velkomst og informasjon ventet tipsgjennomgang med Espen Edvardsen, Kai Johansen, Per Dave Holtung og undertegnede.  Våre to gjestekusker lovet fryd, gammen og seiersklemmer til damene senere på kvelden, men de to fikk nok prestasjonsangst. Yarrah Boko galopperte seg bort for Kai, det samme gjorde Troll Spika for Per Dave.

Mens seks tilfeldig utvalgte damer fikk oppleve virkeligheten bak hesterompa i en dobbeltsulky, forflytta resten seg bort i restauranten. Her sto kalkunfilet med skogsoppsaus, salat og poteter på menyen. En herlig sjokoladekake sto på dessertbordet, mens øl, vin og minneralvann slokket tørste kropper.

Ser vi på den sportslige biten, fikk vi også valuta for pengene. Riktignok gikk det et stort sukk gjennom Bjerke-publikummet i det Yarrah Boko galopperte. Mange ble hektet av i V75-spillet direkte, og klar til å overta var vår egen Bjerke-ekvipasje Beat the Wiz.

Etter to småsjokk i de to innledende avdelingen var stemningen stor blant damene i det favoritten Myklejenta og Boklifaks innfridde. Også Onassis Neo falt i god jord blant damene. God var også stemningen før, under og etter V75-finalen. Selv for de med minimal traverfaring var Norheim Faksens oppvisning en herlig skue. Den ferske norgesrekordholderen passerte målstreken til applaus fra en fullsatt restaurant.

Folket ble sittende og fyllet den ferske rekordholderen Norheim Faksen, Eirik Høitomt, Lars O. Romtveit, Georg William Sverdrup og Bodil Sælid.

Over 50 personer ble også med ned i Kjellerpuben der Jørgen Slips holdt musikken i gang til kl. 23.00.

En fantastisk kveld med herlig stemning og god omsetning på banen. Vi gleder oss allerede til Guttas kveld onsdag 27. april.