OGP-fantasten 2011

Skrevet av Daniel Kulblik,  29.03.2011
Artikkelbilde
Du kan bli årets OGP-fantast!

Har du et minnerikt antrekk? En herlig kostyme? Eller rett og slett kan stille med årets beste og mest gjennomførte fanklubb? Da kan du bli "Årets OGP-fantast"!

- OGP-fantasten så dagens lys for første gang i fjor. En mann i en herlig dress stakk av med hovedpremien. Nå håper vi konkurransen tar ytterligere et steg og publikum tar utfordringen, forteller informasjonskonsulent Daniel Kulblik ved Bjerke Travbane.

TGN og Bjerke
Dette er et samarbeid mellom Trav og Galopp-Nytt og Bjerke Travbane. I tillegg til gavepremier fra TGN og Brizy, frister vi med en solid gevinst til den som stikker av med førstepremien.
- Vi belønner den beste med VIP-pakke for to personer under Klasseløpshelgen 2011. Det handler om overnatting for to personer i dobbeltrom fra lørdag til søndag. VIP-pakke på arrangementet både lørdag 17. september og søndag 18. september. I tillegg får vinneren den ekslusive Brizy-jakka med årets OGP-felt. Det trykkes opp bare en jakke hvert år, forteller arrangementsjef ved Bjerke Travbane, Arild Engebretsen.

Hva er en fantast?
- Ordet fantast dekker et bredt spekter. Her kan folk komme med de underligste antrekk, flotteste kostymer, årets beste supportergjeng eller rett og slett bare er en skikkelig OGP-fantast og møter opp tidlig på dagen. Kanskje dagen før? Du må vise at Oslo Grand Prix er noe ekstra for deg, meddeler Kulblik.

Juryen vil bestå av et knippe aktører med utegående reporter, Espen Edvardsen i spissen.