Ny hjemmeseier - klaff for Bjerke-tipset

Skrevet av Daniel Kulblik,  24.03.2011
Artikkelbilde
Queen Master har funnet seg til rette på Bjerke. (Foto: hesteguiden.com)

Hans Chr. Holm har hatt en fantastisk start på sesongen som trener og kusk. Under torsdagens lunsj, ble det nok en førsteplass. Nå bak Kåre Skrugstad-eide Queen Master.

- Hoppa virket ikke som en vinner etter varming, men var god og leverte en fin avslutning. Jeg angrep på siste langsiden, men måtte ta opp litt i svingen. Da vi fikk opp farten igjen, kjempet hun helt inn og tok en litt overraskende seier, smilte en fornøyd Bjerke-trener etter nok en stallseier.

Queen Master vant på ny bestenotering 1.16,0a/1609 meter. Kåre Skrugstad eier også Burmas Yankee som imponerte med seier under Unionstravet på Momarken. Lørdag er han i aksjon på Bergen travpark.

I de to innledende løpene var det Per Dave Holtung og Tom Erik Solberg som forsynte seg av seierskaka. Holtung vant med stallhesten Sir Spinville etter et perfekt smygløp i tredje innvendig underveis. I den andre avdelingen vant Wembley Boko etter tet det meste av veien.

Banna Bein hadde ikke gjort mange glad foran torsdagens lunsj, men nå kunne Teigen-patriotene juble. Spikeld-sønnen debuterte med seier i ny regi. I sulkyen satt Gunnar Austevoll.

I V5-finalen handlet det om Anthony Boko og Frode Hamre. Frode klemte til fra start og sikret seg tidlig tet, derfra var det spill mot ett mål som et andrevalg i V5-spillet.

Lunsjomgangen på Bjerke utbetalte 11 743 kroner. Tore Aas benyttet Queen Master som banker og kunne glede de som fulgte Bjerke-tipset med 11 743 kroner.