Ny V5-klaff

Skrevet av Daniel Kulblik,  31.03.2011
Artikkelbilde

Tore Aas har levert varene i sine første tre uker som tipsansvarlig for Bjerke-tipset. For tredje torsdag på rad prikket han inn rett V5-rekke.

Bankervalget Callisto satt som et skudd. Kai Johansen hadde et håp om å lede fra start til mål, men måtte slippe teten og heller lifte med bak. Med fasit i hånd ble det en perfekt oppskrift. Åpningen kom som bestilt rundt den siste svingen og Callisto tok årets første seier og det kan bli mange flere.

Gingvar leverte en fin innsats fra utvendig posisjon for Andre H. Stensen i V5-2. De to var tidlig framme hos ledende Frøy Balder. Nedover siste langside startet Gingvar massasjen, og koblet grepet allerede inn på oppløpet. Åsajerven-sønnen vant kontrollert på 1.32,2a/2100 meter. Vi nevner også at hesten til Arrangementansvarlig ved Bjerke Travbane, Arild Engebretsen, ble tredje. Både Gingvar og Engebretsens Drømmina var selvklart med på bongen til Aas.

Svensk oppvisning, om vi kan kalle en prestasjon under lunsjtravet det, fikk vi i V5-3. Svenskegjesten Normandie Boy tok en sterk seier som et fjerdevalg i spillet. Omgangens største ”overraskelse” kom i V5-4. Geir Vegard Gundersen var tidlig framme hos ledende Magnus Fønix med Tiny Dancer. Fra den posisjonen leverte hoppa en sterk prestasjon til seier. Det til stor glede for Maren og Harald Dagfinn Koller som eier hoppa etter Super News.

Danske seier fikk vi i V5-avslutningen med favoritten Mind Your Head. Dette var Tore Aas andre banker for dagen og rett V5-rekke var et faktum. Riktignok stoppet utbetalingen rett over 1000-lappen, men for en investering på 144 kroner var det god fortjeneste.