Les mer på www.rikstoto.no

Skrevet av Daniel Kulblik,  23.03.2011
Artikkelbilde
Kai Johansen har klokkertro på Yarrah Boko i kveld. (Foto: Daniel Kulblik

På Norsk Rikstotos nettsider kan du finne mye spennende til kveldens V75-omgang. Det er flere som gleder seg til kveldens løp på en perfekt oval.

Norsk Rikstotos eget mediebyrå Equus Informasjon og Media produserer saker til kveldens V75-omgang. Under ser du noen av sakene de har laget. Mer finner du på www.rikstoto.no

Ungjente i framgang
To seiere har det blitt på 2 Myklejenta (V75-3) i år. Sverre Skrugstad beskriver hesten sin som en ungjente som har mer å lære. 

1.14,5 i sikte
- Sommerbanene har dukket opp. Onsdag kveld skal 5 Melvin Zoot i vei uten pigger under skoa. Jeg mener hesten kan rundt 1.14.5, tipser trener Kim Mathisen. 

Tre skal med
Tre av Per Dave Holtungs hester stiller til start i onsdagens V75-omgang. Han tror at alle tre i utgangspunktet har fine sjanser.

Hvor rask, Osingen?
8 Osingen (V75-4) har gjort to fine løp i regi Arthur Bø. Hvor havner han fra startspor ytterst på vingen?

- Mange halvsjanser
Når Bjerke byr på ekstra V75-omgang - og muligheten til å vinne 40 millioner kroner - er landschampion Eirik Høitomt som vanlig på plass. Han mener selv å ha en rekke "halvsjanser".

Endelig i balanse?
Foreløpig bare et femtevalg i V75-sammenheng. Men den fartsfylte hoppa kommer ut med ny balanse. Og landschampion Eirik Høitomt i sulyen for første gang på lenge.

- Klart jeg har kjempetro!
Det er ekstra V75-omgang på Bjerke - hvor en alenebong kan bli verd 40 millioner kroner. Jeg kjører omgangens største favoritt, og selvsagt tror jeg på seier med 13 Yarrah Boko i V75-1! Også 1 Boklifaks i V75-4 har en flott oppgave på papiret.

 - Som å dra opp Northug!
- Jeg ville ikke byttet hest med noen, men jeg er ikke veldig lysten på å ha 14 Moe Brage i rygge. Det er det samme som å dra opp Petter Northug i en spurt, analyserer Åsbjørn Tengsareid foran kveldens V75-finale.

- Boklifaks beste sjansen
Andre Henning Stensen har en perlerad av gode oppsitt på Bjerke idag. Han takserer 1 Boklifaks i V75-4 som den aller beste sjansen.