Henger med i toppen

Skrevet av Daniel Kulblik,  03.03.2011
Artikkelbilde

Det går sjelden et lunsjtrav uten at Hans Chr. Holm passerer målstreken først. Torsdag var intet unntak. Nå vant han med favoritten Rubin Princess.

Sporet var perfekt og kusken gjorde ingen feil. Ei heller hesten som var god nok til å vinne dagens fjerde lunsjavdeling. Hoppa til Finn og June Gunnarsrud vant to løp i fjor og tok nå sin første for sesongen. I søla på Bjerke smilte Hans Chr. i kapp med sola som aldri kom. Bjerke-treneren tok dermed sin 13. seier for året og er med det kun en bak Frode Hamre på hjemmebane.

I den første avdelingen var det helt klart den beste hesten som vant. Scoreandevileye måtte gå den tunge veien via tredjespor det aller meste av løpet, men avgjorde likevel til sin fordel. Andrevalget tok en sterk og solid seier.

Et nytt andrevalg fikk vi i V5-2. Tingel Gnisten og Nils Olav Holm stakk enkelt til tet og holdt unna på trøtte bein. Bokli Eld-sønnen sliter litt med viljen, men holdt unna helt inn i dag.

Per Johansen kjører ikke mange løpene i året, men allerede nå kom årets andre seier. Millstone fikk en tung sisterunde, men var sterk og avgjorde knepent. Bjerke-trener Kenneth Rasmussen holdt unna i det aller lengste med Cheerio Chip, men tapte på det siste steget til Millstone og Per Johansen. 

V5-finalen gikk til Superclav og Thor Borg. Tross startgalopp og innvendig reise, speedet han ned samtlige i en jevn oppløpsfight.

V5-omgangen utbetalte 1322 kroner. Fullstendige resultater finner du her.