Gratulerer H.C.!

Skrevet av Daniel Kulblik,  13.03.2011
Artikkelbilde
Burmas Yankee imponerte nok en gang for Hans Chr. Holm. (Foto: hesteguiden.com)

Vi løfter på hatten for Hans Chr. Holm og Burmas Yankee under dagens Unionstrav på Momarken. Ny seier og nye 100 000 kroner rullet inn på kontoen til eier Kåre Skrugstad.

Vingerom-karen angrer nok ikke på at han flyttet Burmas Yankee til Hans Chr. Holm tidligere i vinter. På Momarken i dag tok 6-åringen sin fjerde strake seier og det på ny bestenotering 1.14,6a/1609 meter. Det etter en mildt sagt imponerende innsats.

Hans Chr. Holm ga full gass fra start og håpet på teten, men måtte slippe til Jeppe Rask som var på offensiven med Keanu Hanover. Den første halve runden gikk unna i 1.10-tempo. I lederrygg fikk Burmas Yankee kose seg en halv runde, før han ble løftet ut et spor da angriperne kom nedover den siste langsiden. Rundt den siste svingen og oppløpet ned forsvarte Burmas Yankee seg til en råsterk seier. Belønningen var 100 000 kroner.

God var også Gary Victor i lørdagens montéløp. Sammen med Mette Nyløkken fullførte Holm-traveren til en sterk andreplass bak Moon Dreamer.

Vi ved Bjerke travbane er stolte av H.C. som virkelig har sving på stallhestene i år.

En ny sterk innsats leverte også Arild Eggen og Beat the Wiz. Etter en tung reise utvendig for lederen, fullførte Amerika-importen flott til fjerde.