1 632 854 kroner i sekserpotten

Skrevet av Daniel Kulblik,  29.03.2011
Artikkelbilde
Laeskog Ronja er aktuell i V65-4. (Foto: hesteguiden.com)

Onsdagens V65-omgang blir superspennende. Fra før ligger det 1 632 854 kroner ekstra i sekserpotten. Det betyr at du kan vinne nærmere fire millioner.

Sportslig går vi ned et lite hakk etter den supre V75-omgangen forrige onsdag. Det blir vel tøft med tanke på Norgesrekord denne uka, men det mangler ikke på utfordringer for spillerne. Allerede i V65-1 blir de satt på prøve. Tolv urutinerte 4-5-åringer kjemper om seieren og 30 000 kroner.

I V65-2 handler det om stayerdistanse og fullt felt med femten hester. Vi støter på flere vinnerhester, så dette blir nok et spennende oppgjør. Blant favorittene finner vi Scoreandevileye, Nimbus Vang og Dorado. Også kapable Maldini Di Quattro og andre seierskandidater melder seg trolig på i kampen om en V65-seier.

Waba Gruppens serie for stallansatte står på menyen i V65-3. Tolv sultne unge lovende kusker gjør opp om seieren. Seiersvante Dag-Sveinung Dalen står ypperlig til bak stallhesten Freestone fra førstesporet. I følge fagbladet Trav og GaloppNytt er dette en mulig bankerkandidat.

Våre beste kaldblodshopper gjør opp om seieren i V65-4. Kan Laeskog Ronja og Indregaards Lilja holde unna for Jilly og kaldblodsdronningen Briskebyrappa?

V65-5 og DD-1 er en meget åpen affære. Her er det mange seierskandidater og det blir langt fra enkelt for spillerne. Litt enklere ser det ut til å bli i V65-finalen. Her seiler Trineline opp som favoritt etter en råsterk årsdebut. Vi får se om det holder til seier fra spor åtte.

Husk innleveringsfristen i V65-spillet kl. 18.00.