Yes, ingen tvil....

Skrevet av Daniel Kulblik,  12.03.2009
Artikkelbilde
Steinar Holm kunne smile bredt etter Yes Kievitshofs seier. (Foto: www.hesteguiden.com)

Yes Kievitshof var en solid vinner i dagens lunsjtrav. Formkusken Hans Chr. Holm tråkket på gasspedalen direkte fra ellevte spor, og Cocktail Jet-datteren lekte med konkurrentene.

Via tredjespor i den første svingen rundet hoppa konkurrenter. 1500 meter fra mål satt H.C. i tet med den Steinar Holm-trente hoppa. Tross den tøffe innledningen, var hun mer enn god nok til å leke med konkurrentene i sitt grunnlag.

- Jeg merket sist at dette var en god hest. Hun trengte nok det løpet, og var strålende opplagt i dag. Jeg regnet med at jeg skulle få overta teten, og var ikke bekymret. For jeg regnet med at hoppa hadde gått fram med løp i kroppen. Dette var ikke overraskende, sa en selvsikker Hans Chr. Holm. Mandag vant han tre løp i Drammen. I går vant han med Strong Forte og i dag med Yes Kievitshof.

Imponerte gjorde også danskegjesten, Ninotchkathequeen, i V5-finalen. Hoppa var like god som trener Bo Westergård tipset om på forhånd. Hun sprintet som ventet til tet, og derfra hadde Westergård full kontroll. Dermed stoppet V5-utbetaling på moderate 943 kroner. Det etter tre strake førstevalg til slutt. I V5-3 ledet Kai Johansen noen overraskende fra start til mål med Hiline Komet. Endelig kjempet hoppa til streken var passert.

Canary innledet V5-spillet, mens Smedbalder var mer enn god nok til å vinne V5-2.

Fullstendig resultatliste finner du her.