Varsler for Bebe Va Bene

Skrevet av Daniel Kulblik,  25.03.2009
Artikkelbilde
Bebe Va Bene er Kais beste mulighet. (Foto: www.hesteguiden.com)

Kai Johansen liker utfordrerposisjonen. Den rollen fyller  han så absolutt i kveld. Kai kusker flere aktuelle luringer. En av dem er Bebe Va Bene i V65-innledningen.

- Jeg har litt tro på 10 Bebe Va Bene (V65-1) i dag. Sist spolerte vi sjansene med galopp kort etter start. Opphentingen var god og vi satt litt stengt oppunder mål. Jeg var meget fornøyd med hva hun viste etter galoppen. Vi tok av bussene sist, derav feilstegene. Nå setter vi de på igjen, og da tror jeg så absolutt hun er aktuell. Det kan bli riktig fra dette sporet, sier en optimitisk kusk.

Drillo-taktikk
Med litt klaff kan Kai Johansen fort vinne de to innledende V65-løpene. I V65-2 svinger han seg opp bak kapable 9 Turbo Prins. Som sønn av Drillo er løpskapasiteten han styrke.
- Ja, dette er en sterk hest med fin kapasitet som alltid går til mål. Han har levert fine løp hele tiden, men skuffet litt sist. Jeg hadde forventet meg mer da. Jeg har kjørt et jobb med ham etter den starten, og var fornøyd. Han virker forholdsvis travsikker om dagen, så jeg tror han er med i toppen. Det er ingen som virker uslålige i dette løpet, melder Kai.

Steinar Hammersborg sender ut 12 Image Crown i V65-3. Armbro Plush-sønnen har slitt med dårlige startspor, og er i følge kusken bedre enn raden.
- Han er langt bedre! Det manglet litt sist etter dødens, men jeg tror egentlig at formen er ganske bra. Jeg synes ikke Image Crown er helt bort om det blir litt tempo i løpet.

-Gleder meg
Spennende oppsitt har Kai fått i V65-5. Finn Holmen-trente 10 Juni Blixten vant forrige onsdag.
- Han imponerte da. Tross 1.20-åpning holdt han unna til sikker seier. Det tyder på at formen er på plass. Det er første gang jeg kjører hesten, og jeg gleder meg. Full distanse er kanskje ingen fordel, men får vi rett reise, vet jeg at han kan avslutte fort. Det må klaffe, men han er en trippelkandidat ut fra mine beregninger, sier kusken bosatt på Maura.

Kvelden avsluttes bak 10 Photorealist i V65-6. Vallaken vant kontrollert nest sist, men var ikke helt på topp på Momarken.
- Han var dårlig sist synes jeg. Vi møtte gode hester, men han var tam til slutt. Nå måtte jeg ta opp fra start, og da er det aldri enkelt. Ut fra den prestasjonen blir jeg overrasket om han vinner. Jeg synes vi møter flere gode konkurrenter, melder Kai, som oppsummerer slik.

- Bebe Va Bene er min beste mulighet. De andre kan dukke opp i toppen med klaff.