Spennende hoppe i ny regi

Skrevet av Daniel Kulblik,  12.03.2009
Artikkelbilde
Kai tror Dolly D'estino er hans beste mulighet. (Foto: www.hesteguiden.com)

Kai Johansen gleder seg spesielt til et oppsitt under dagens lunsjtrav. Kapable Dolly D'estino debuterer for Gro Anita Nordby, og treningsrapportene er positive.

- Jeg har kjørt "jobb" med hoppa og er fornøyd med det hun har vist. Sist kjørte jeg 1.21,0 over full distanse i speedcart. Det gjorde hun meget lett, og Dolly D'estino er godt forberedt. Det pleier hestene å være når Gro Anita sender dem til start, skryter Kai Johansen.

Sporet ble bra og motstanden er vanskelig å bedømme, likevel er Kai nøktern optimist.
- Jeg ligger i utgangspunktet litt lavt første gang ut, men har fått følelse at av dette er en ganske god hest. Det blir veldig spennende. Jeg synes helt klart at hun skal med på tidlig gardering, sier Kai Johansen som bruker formiddagen hos Steinar Hammersborg.

God sist - tøffere nå
Nettopp Hammersborg trener Bullys Mr. Frazer i V5-innledningen, men hesten ble strøket grunnet høy kroppstemperatur. Dermed blir 6 Arena Kais første oppsitt.
- Hoppa oppførte seg fint sist og leverte et bra løp. Tross dødens holdt hun enkelt unna. Det så ut som hun skulle gi seg i det vi passerte utkjøringa på Jarlsberg, men hun tente til og fullførte fint. Nå møter hun noen som i utgangspunktet er bedre, men feilfritt er hun trolig med på trippelen igjen. Det er ikke hver gang det går, men jeg hadde et godt tak på henne sist og da holdt hun seg på beina.

Taktikken er ikke klar
I V5-3 svinger han seg opp bak 3 Hiline Komet. Ei hoppe som ikke har vist den rette fighterviljen den siste tiden.
- Hun mangler det lille ekstra, men i dag er distansen den rette. Normalt blåser hun til tet, og mest trolig slipper jeg, men taktikken er enda ikke helt spikret. Jeg tror uansett det blir tøft med tanke på seier. Vi skal nok være fornøyd om hun snuser på en trippelplass, forklarer kusken, som ikke kjenner til 2 Anna Lisa Summer i V5-finalen.
- Dette blir et nytt bekjentskap for meg.