Spennende elitehest gjester Bjerke

Skrevet av Daniel Kulblik,  16.03.2009
Artikkelbilde
Makhtoub Jet er tilbake i Norge. (Foto: www.hesteguiden.com)

Makhtoub Jet vant Champion Cup under OGP-søndagen i fjor. Goop-traveren gjorde rent bord med seier i kvalifisering og finale. Onsdag gjester Cocktail Jet-sønnen Bjerke i jakten på storløpsformen.

På hjemmesiden til stall Goop meldes det at Makhtoub Jet har en helt riktig oppgave i jakten på 30 000 norske kroner. Det betyr at 9-åringen skal regnes i seierskampen. To femteplasser er resultatet på to starter i år. Nå bør årets første seier være innen rekkevidde, om familien Goop har storløpsambisjoner med Makhtoub Jet-sønnen også i år.

- Han har fått en liten pause nå, men er vel forberedt. Det er en veldig bra hest i bunn og grunn, men han har hatt litt utur på veien. Han har hatt infeksjoner i kroppen og ikke vært som best, men har vært frisk en periode nå. Han har fått en del jobb, og gått 1.22 ute på Lökene Gård. Løpet onsdag ser passende ut og normalt sett skal han være i fin forfatning, melder Håkan Arvidsson hos stall Goop til rikstoto.no.
Skal med sin høye kapasitet ha en god sjanse i et slikt løp?
- Naturligvis skal han ha det. Han er rask ut og jeg tror kusken vil ladde for tet. Han går med sko, noe han takler bra, bekrefter Arvidsson.

Motstanden skremmer nok ikke en seiersvant svenske, og spillerne tror også på Goop-traveren som nå får stallgutt Michael Larsson i vogna. Tøffest konkurranse får han trolig fra en formsterk Nine One One L., eller Flamboyant og Auro News som begge er på vei tilbake til toppen.

Onsdagens V65-omgang byr på en rekke fine oppgjør. Allerede i onsdagens 1. løp møter vi flere gode kaldblodshester som har eliten som årets målsetning. Start forberedelsene allerede nå.

Programmet finner du her.