OGP-kandidatene pusser formen

Skrevet av Daniel Kulblik,  26.03.2009
Artikkelbilde
Arch Madness lufter seg på Meadowlands.

Fredag lufter Trond Smedshammer Arch Madness i andre avdelingen av Su Mac Lad-serien i USA. På startstreken finner vi også Likeabatoutahell. 10. mai kan begge stå på startstreken i VG Oslo Grand Prix.

- Trond har varslet at begge kan være aktuelle for OGP. Arch Madness har vært i planene hele veien, men nå åpner vi også for Likeaboutahell. Hesten imponerte i den første avdelingen av Su Mac Lad-serien. Da slo han blant annet fjorårets Elitlopps-deltager Enough Talk. Vi får se om han følger opp på fredag, sier Arnlioth Heltberg.

Mye skjer den kommende uka
Også i Frankrike beveger OGP-kandidatene på seg. 5. april arrangeres Grand Prix du Sud-Ouest i Beaumont de Lomage. På den føreløpige innmeldingslista finner vi flere aktuelle navn.
- Både Igor Font, Nimrod Borealis, Oiseau de Feux og L'Amiral Mauzun er kandidater til OGP. Sistnevnte var ikke på topp sist, men vi regner med at han har siktet innstilt mot storløpene i Skandinavia også i år. Jeg gleder meg til å se disse i banen, melder Heltberg, som sier at siste mulighet for de franske stjernene er 18. april.
- Prix de l'Atlantique er siste test i Frankrike. Storløpet kjøres samme dag som vi har V75-omgang her på Bjerke og det kjøres finale av Olympiatravet på Åby. Jeg drar selv til Frankrike, og håper jeg kommer hjem med positive beskjeder, sier Heltberg, som muligens tar en tur til Frankrike allerede neste uke.

- Planen er å besøke Pierre Levesque. Jeg drømmer om å få både Meaulnes Du Corta og Offshore Dream på startstreken i mai. Kanskje får jeg noen svar til uken, smiler Heltberg.