Jada, Yarrah!

Skrevet av Daniel Kulblik,  26.03.2009
Artikkelbilde
Kai Johansen ble mektig imponert av Yarrah Boko. (Foto: www.hesteguiden.com)

Yarrah Boko er garantert en 4-åring får høre mer fra utover i sesongen. Cocktail Jet-sønnen la inn en siste runde 1.13-fart, og den siste halve runden på 1.12,7. Det er bunnsolid.

Jan Erik Andresen har fra før Megaman Neo og Langelidgutten. Nå har han en ny stjerne på gang. Yarrah Boko imponerte stort under dagens lunsjtrav. Kai Johansen satset offensivt og var framme hos ledende Kendrick's Victory allerede på den første langsiden. Runden fra mål satte Kai Johansen trykk på lederen. Det ble en duell mellom disse to, men det var ingen tvil om hvem som var best. Yarrah Boko lenset unna på 1.13,5 den siste runden. Opp på andre kom Trond Anderssens andre hest i feltet Hudson Broline, samtidig som Kendrick's Victory galopperte som slagen.

Valentino Jago og Geir Flåten innledet V5-spillet som et fjerdevalg, før Geir Vegard Gundersen holdt Rams Even til trav i V5-2. Uten galopp og med tidlig tetkjenning, var Huuskonen-traveren overlegen sine konkurrenter.

Olav Mikkelborg tok seg av den tredje avdelingen med svenske Nevas Ivanhoe. Før Frode Fladen tok sin tredje seier på like mange dager med Mr. Leone i V5-finalen.

Fullstendig resultatliste finner du her.