Dansk dominans i lunsjen

Skrevet av Daniel Kulblik,  05.03.2009
Artikkelbilde
Geir Vegard Gundersen rundet av lunsjen bak Nok´en Siem. (Foto: www.hesteguiden.com)

Onsdag var det vrient og V65-utbetaling rundet 230 000 kroner. Motsetning fikk vi under torsdagens lunsjtrav - her dominerte favorittene, og spesielt våre danske venner.

Casper Jensen var optimist med både Merkur Garbo og Lucky D'finder foran ukens lunsjomgang, og det med god grunn. Med fasit i hånd kunne danskegjesten returnere til stallen med en solid dobbel. Merkur Vang var ursterk fra poisjonen utvendig for lederen. Dansken holdt enkelt unna for Bullys Mr. Frazer som prøvde seg mot mål.
- Jeg ble optimist etter varmingen, for hesten varmet meget bra. Det er sjelden jeg har følt ham så fin. Den norske fjellufta slo nok positivt ut for denne, smilte en fornøyd seierskusk, som ikke ga seg med det. I den andre avdelingen viste Lucky D'finder at han er voksen for større oppgaver.
- Dette er en meget fin hest. Nå fikk vi en fin reise, og han avgjorde forholdsvis enkelt, sa Casper Jensen etter målgang.

En danskefødt vinner fikk vi også i V5-finalen. Nok'en Siem fikk endelig uttelling på norsk jord. Trener er Kjell Teigen og kusk er Geir Vegard Gundersen. Kusken var fornøyd med prestasjonen.
- Dette var vel fortjent. Hesten har levert fine innsatser den siste tiden, og nå lyktes det. Jeg hadde en god følelse da jeg satte fart rundt den siste svingen, sa Gundersen. Nok´en Siem var den fjerde favoritten i lunsjen, som utbetalte kun 226 kroner.

De to resterende vinnerne ble kusket av Jan Roar Mjølnerød og Tor Wollebæk, med henholdsvis Lundsjefen og Superyankee Pedro.