- 170 damer er klare

Skrevet av Daniel Kulblik,  18.03.2009
Artikkelbilde

- Nå har antallet passert 170, så det er ikke mange plassene igjen, men fortsatt mulig å melde seg på. Vi garanterer en flott kveld, forsikrer Arild Engebretsen foran Damenes aften onsdag 25. mars.

Ta med dere syklubben, vinklubben, venninnegjengen, håndballaget eller kollegaer til en kveld på Bjerkebanen. Du får en minneverdig aften med topp underholdning, mat/drikke, spill og spenning.

- Vi kan garantere en kveld der damene virkelig koser seg. Vi prøvde et lignende opplegg ved et tilfelle i fjor, og tilbakemeldingene var meget gode. Mange av dem kommer igjen. Det er gledelig, sier arrangementsjef ved Bjerke travbane, Arild Engebretsen.

Vin- og champagnesmaking sto på agendaen den gang - nå tester vi smaksløkene på ny.
- Vi innleder med en liten apéritif før vi skal smake på ”livets vann” - her venter det en positiv overraskelse. Noen får muligheten til å teste sitt kusketalent bak travhester i full konkurransefart. De som prøver, synes garantert at det er kjempegøy. Spill og spillveiledning står også på programmet, mens gjestene koser seg med ”Damenes buffet” i restauranten, forteller en engasjert Engebretsen.

Damenes aften er et ledd i Bjerkes satsing på å vise fram hestesporten og arenaen til et bredere publikum. En gang i måneden har Bjerke lagt opp til tema- og bransjekvelder. Vi vil på den måten vise oss fram til folk som normalt ikke gjester travbanen. Bjerkebanen er en arena der sport, spenning og underholdning står i høysetet.

- Onsdag 25. mars er den første av tre planlagte ”Damenes aften”. Neste er i august, mens vi avslutter med en i november. Tilbakemeldingene er bra og mange har allerede meldt seg på. Nå har tallet passert 175, så det er ikke mange plassene igjen. Vi garanterer en flott kveld for de som avlegger Bjerke et besøk, forsikrer Engebretsen.