Kolnes-traver medvirket til jackpot

Skrevet av Daniel Kulblik,  23.03.2009
Artikkelbilde
Max S. R. medvirket til jackpot i V75-spillet. (Foto: www.hesteguiden.com)

Siden ingen hadde verken syv eller seks riktige på Forus travbane sist lørdag, blir det kjempepenger å spille om i Drammen. 6 676 615 kroner sendes rett inn i lørdagens syverpott.

Sigbjørn Kolnes opplevde en stor dag på Bjerke travbane torsdag med en ekte trippel. Tre seirer på en og samme dag er et kvalitetsstempel. Lørdag viste han på ny fram en formsterk hest. Nå var det Max S.R.  som sjokket til 23-ganger pengene. Kolnes-traveren var sterk delaktig i at ingen hadde verken syv eller seks riktige på Forus. Pengene overføres til V75-omgangen i Drammen lørdag.

- Det betyr også at en eventuell alenebong i Drammen betaler ut rundt 40 millioner kroner. Uansett betyr lørdagens jackpot at det vil være mer enn dobbelt så mye penger i syverpotten enn hva som er vanlig. Spillerne vil rett og slett få minimum dobbelt så mye i utbetaling for syveren som i en ordinær omgang, frister Norsk Rikstotos salgssjef, Geir Langseth på NRs hjemmeside.

Første siden 2000
Norsk Rikstoto må helt tilbake til en omgang på Bjerke travbane 5. februar 2000 for å finne sist ingen hadde verken syv eller seks riktige.
- Den gangen ga femmeren 79 646 kroner, mens det nå ble 59 347 kroner for fem riktige, sier Geir Langseth.

 Kolnes fikk også med seg en andreplass ved Night Dancer.

(Kilde: Norsk Rikstoto)