3-års Stjernen

Skrevet av Daniel Kulblik,  27.03.2009
Artikkelbilde
Golden Brown blir trolig favoritt i 3-års Stjernen. (Foto: www.hesteguiden.com)

Onsdag møtes landets beste unghester i tradisjonsrike 3-års Stjernen. Vi ser fram til duellen mellom Tin Tveiten og Wiking Blesen, samt ubeseirede Golden Brown i den varme utgaven. 

Golden Brown er den som har overbevist av landets 3-åringer så langt i år. Chipmate-sønnen med kun førsteplasser på sine tre starter, må leve med favorittstemplet. Nå fikk talentet som trenes av Anders Tovengen bakspor, noe som kan åpne for noe nye "stjerner". Bjørn Garberg-trente Be My Hero kommer fra Leangen med tre seirer på tre forsøk. På Victory Abroad-sønnens forrige Bjerke-besøk ble det kun femtepremie. Nå får vi se om trønderbataljonen kan reise kjerringa.

Steinar Holm sender også ut to fine talenter. Brave Boy var tidlig ute i fjor, og er feltets mest rutinerte traver. Nå får Thor Borg prøve seg bak Sugar Boy-sønnen. Også C.C. Athene leverer fine innsatser. Ulf Almes Tiger News var tidlig på farten i fjor. Nå blir det spennende å se hva Super News-sønnen kan i sin årsdebut. Også Rita Sensation viste fin kapasitet i debuten. Dette blir garantert et flott oppgjør. Vi gleder oss, og håper på en ny "3-års stjerne".

Talenter som Wiking Blesen og Tin Tveiten skremmer bort mange i den kalde utgaven. I tillegg til de to nevnte var det kun Argr G. som sto på innmeldingslista. Tre til har meldt seg på, men samtlige får det nok tøft mot de "to store" så langt blant årets 3-åringer.

Her kan du laste ned hele onsdagsprogrammet.