- Velkommen til Damenes aften

Skrevet av Daniel Kulblik,  24.03.2009
Artikkelbilde
Onsdag er det duket for Damenes aften på Bjerkebanen.

- 190 damer kommer til Bjerke onsdag. Jeg gleder meg, og håper på samme respons som sist. Da var kvelden vellykket, og jeg ser ingen grunn til at det ikke skal bli det igjen, smiler arrangementsjef Arild Engebretsen.

Damenes aften er et ledd i Bjerkes satsing på å vise fram hestesporten og arenaen til et bredere publikum. En gang i måneden har Bjerke lagt opp til tema- og bransjekvelder. Vi vil på den måten vise oss fram til folk som normalt ikke gjester travbanen. Bjerkebanen er en arena der sport, spenning og underholdning står i høysetet.

- Generalprøven gjennomførte vi i november i fjor. Det med stort hell. Nå har vi doblet antallet, og jeg tror det skal gå smertefritt. Dette blir garantert bra, forteller Engebretsen.

Prøv deg som kusk
Vin- og champagnesmaking sto på agendaen i høst - nå tester vi smaksløkene på ny.
- Vi innleder med en liten apéritif før vi skal smake på ”livets vann” - her venter det en positiv overraskelse. Noen får muligheten til å teste sitt kusketalent bak travhester i full konkurransefart. De som prøver, synes garantert at det er kjempegøy. Spill og spillveiledning står også på programmet, mens gjestene koser seg med ”Damenes buffet” i restauranten, forteller en engasjert Engebretsen.

- Dette er den første av tre planlagte ”Damenes aften”. Neste er i august, mens vi avslutter med en i november.  Vi garanterer en flott kveld for de som avlegger Bjerke et besøk, forsikrer Engebretsen.