Holder Blixten unna?

Skrevet av Daniel Kulblik,  11.03.2009
Artikkelbilde
Finn Holmen tror det blir tøft for Juni Blixten. (Foto: www.hesteguiden.com)

Kan "Blixten" og "Lynet" lure tilleggshestene i V65-innledningen? De som spekulerer i favorittfall vurderer nok strekhestene, men hovedvekten tror på Mørtvedt Jerkeld og Åsajerven.

Finn Holmen hadde valget mellom montéløp eller et møte med eliten. Friskusen fra Kolbu valgte det siste, og ser fram til kveldens V65-omgang. På forhånd ligger Holmen lavt, men spekulantene setter en liten knapp på "Blixten".
- Jeg er meget fornøyd om vi kan hente den siste trippelplassen bak Mørtvedt Jerkeld og Åsajerven, svarer Holmen kontant. Tross en litt forsiktig trener, så er forutsetningene perfekte, men han er litt skeptisk til baneunderlaget.

- Tung og sugen bane er ingen fordel for Juni Blixten. Vi har en mer passende oppgave neste onsdag, men vi skal likevel prøve i dag. Stensen avgjør om vi vil sitte i tet eller rygg, men jeg satser på at han vil prøve å lede en stund. Det blir tøft å stå imot Åsajerven og Mørtvedt Jerkeld, men hesten virker til å være i fin form. Som sagt er jeg fornøyd med den siste trippelplassen, men vi skal likevel gjøre et lite forsøk, sier finn Holmen.